Ајде да изброиме до 100 000 :)

• Креатор на темата Креатор на темата Hip.Hop_MKD
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ќе успееме?

• Да!

Гласови: 101 43,7%
  • НЕ!

Гласови: 63 27,3%
  • НЕ ЗНАМ / НЕ МЕ ИНТЕРЕСИТА!

Гласови: 67 29,0%

• Вкупно гласачи
    231
  • Гласањето е завршено на .
23.386:)

Баш беа добри Израел. И Црна Гора беа исто така добри:)

23.387

Дали темава е глупава? Да, ако во неа не постои дискусија. Дали има цел? Да речеме дека нема. Јас сум тука за слободна дискусија (да бидеме реални ниту еден модератор не ги прелистува овие теми, па ни овој подфорум), така да дискусија во еден послободен амбиент е одлично, макар и да се работи за теми наменети за 8 годишни деца. Ако не ми веруваш, побарај ја мојата прва реакција на оваа тема.....:)

Па ни Књез не ми е нешто.....ок секој си има право на мислење нели? Како што на тебе не ти се допадна Грузија, така мене не ми се допадна песната на Црна Гора (со многу балкански елементи т.е. тоа ти е чисто балкански, за жал)...или Израел кои имаа песна тотален булшит. На оваа сцена мене ми е битно песната како звучи, а не каков и е текстот. Ако сеуште сме искрени и Грузија има песна со катастрофален текст, но звукот е тој што јас го сакам и е многу блиску до мојот стил на музика, па и на живот. ;)

23.388:)

А што ќе речеш за сцената и за салата (сала:D)? Мене ми е како луксузна сцена сместена во Универзална:)

23.390

Универзална е ништо во споредба со оваа. Но ОК е се. Како што го замислиле, така и го реализираат. И иако фаворит е Грција (или Русија) јас сметам дека ќе победи Австралија. Многу глупаво е што ја пуштија да настапува, а кога слушнав дека плаќа 4 пати повеќе, јасно како ден е кој ќе победи.

23.394:)

Ќе видиме што ќе биде утре. Од поодамна не било вака да не се знае неколку месеци пред финалето кој ќе победи:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom