Ајде да изброиме до 100 000 :)

• Креатор на темата Креатор на темата Hip.Hop_MKD
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ќе успееме?

• Да!

Гласови: 101 43,7%
  • НЕ!

Гласови: 63 27,3%
  • НЕ ЗНАМ / НЕ МЕ ИНТЕРЕСИТА!

Гласови: 67 29,0%

• Вкупно гласачи
    231
  • Гласањето е завршено на .
26.746:)

И мене би ми дошло добро една луфтирација на паметов и едно одмарање од целите случувања околу мене:)

,,,26,,,747,,,,
,,,od tebe zavisi kolku ke mu dozvolish na umot da se odmori,,,ti nego a ne on tebe da ti nareduva,,,

26.748:backa:
Ах да имаше некое копче за исклучување барем на минутка,да го сопрев виорот што ми беснее во мозоков:vrtioci:

26.749:)

Тоа лесно би било кога човек би бил слободен, без обврски, во средина без нервози и триста други работи што го нарушуваат мирот:coffee:

Туку нешто ни го снема @OMG!! :D

,,,26,,,750,,,
,,,,za takva rabota da se stori ,,,,da se odluchish i iskontrolirash i reshish i donesesh sopstvena odluka ne postojat nadvoreshni faktori,,,,se e od sebe do sebe i za lichno dobro i zadovolstvo na sebe,,,,
,,,-) hrabrosta i kopcheto sekogash se kaj i vo nas,,,

,,,,26,,,752,,,,
,,,znachj do kopcheto bilo ne.do umot i zhelbata,,,,:ROFLMAO:,,,,,:свиркам:,,,,:icon_mrgr:

26.755:)

Џабе ќе се трудиш да промениш на подобро, кога штетниот агенс повторно делува врз ситуацијата, а со самото тоа и врз твоето расположение:coffee:

,,26,,,756,,,:icon_mrgr:, ,

,,,sekogash koga ke si stavish umstvena bariera,,,/mentalen/,,,,nikakov agens nemozhe da deluva vrz tebe,,,
,,,,sekogash ili po potreba upotrebuvaj go beloto ego,,,:icon_mrgr:

26.767:)

Се е до самодовербата и вербата. Има периоди кога ги губиме како резултат на некои настани, но се надевам дека за брзо време пак ќе си ги стекнам:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom