Никогаш за ништо не ми дигнале рака,кај мене дома секогаш се одело на принцип разговор. Иако некогаш се плашев да не ме тепаат, иако знам дека нема, татко ми само ќе ме погледнеше и тој поглед ме болеше како милион шамари.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тоа е вистинскиот начин на којшто треба да се градат односи во едно семејство. Ќотекот не решава ништо. Разговорот е најбитен.Никогаш за ништо не ми дигнале рака,кај мене дома секогаш се одело на принцип разговор. Иако некогаш се плашев да не ме тепаат, иако знам дека нема, татко ми само ќе ме погледнеше и тој поглед ме болеше како милион шамари.
Никогаш за ништо не ми дигнале рака,кај мене дома секогаш се одело на принцип разговор. Иако некогаш се плашев да не ме тепаат, иако знам дека нема, татко ми само ќе ме погледнеше и тој поглед ме болеше како милион шамари.
Од овој Boliglava го знаете, бабата и дедото му живеат кај мене во мало и кога имав јас 4-5 години само ги заебававме нив. Еден ден на кваката од вратата ставивме кеса со вода и ѕвонавме. Баба му ја отвори вратата, кесата падна и "поплава". За жал ме виде само мене (јас труба не избегав) и си отидов дома после 15 мин. Вечерта слушам некој ѕвонит, прашвам "Kој е?" и баба му (како и обично дојде НА ДАВИЈА)"Јас сеа ко ке се качам горе ќе видиш.". А јас пак си мислев шо ке ми напрајт ова старицава, ама тато тука. Баба му од долу само му кажа шо и се деси и тато....:nesvest:..... Јас седам гледам ТВ, а тато ме чекат на врата и ме викат, јас одам до него и ко ме удри по газ по скали од дневна до кај мене в соба, ме паркира. И уште една не ни помислив да заебавам некого!!!
Тоа е вистинскиот начин на којшто треба да се градат односи во едно семејство. Ќотекот не решава ништо. Разговорот е најбитен.
Не дека не сум јадел ич ќотек, но во најголемиот дел случаи како семејство сме се стремеле да го постигнеме она коешто Buterfly го опишува.
Pa tuka e problemot so tebe...Тоа е вистинскиот начин на којшто треба да се градат односи во едно семејство. Ќотекот не решава ништо. Разговорот е најбитен.
Не дека не сум јадел ич ќотек, но во најголемиот дел случаи како семејство сме се стремеле да го постигнеме она коешто Buterfly го опишува.