Г
Гоццццце
Гостин
Ке умреш за 5 денаАјде нека проба некој одамна ми нема никој гледано на кафе ќе биди забавно :pos2:
Ова е десно![]()
Ова е лево (ако воопшто има врска кое е лево кое десно)
![]()
Еве ја желбата :pos2::pos2:
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ке умреш за 5 денаАјде нека проба некој одамна ми нема никој гледано на кафе ќе биди забавно :pos2:
Ова е десно![]()
![]()
![]()
грешка ќе прдне ептен јако што ќе убие човек за пет дена ,и да имаш тука точки ќе лажеш мали деца дека имаш дечко за да не ти се пуштаатКе умреш за 5 дена![]()
луѓе иаме профи овдемногу си затворена во последно време, се чувствуваш тешко (или замислено) поради некој муабет со светла особа. во некој триаголник (значи ситуација каде три личности кој се борат за победа) ке издвоиш победа и ке сватиш дека таа победа и не е тоа за што си мечтаела и дека е безврска напорот кој си го вложила, но ќе бидеш горда сама на себе што си ги победила останатите. посветла другарка телефонски ќе ти даде понуда некаква. имаш плава душманка која ти се прави пријател и има можност да ти уништи некој план- ВНИМАВАЈ! црн дечко од минатото ќе проба да исконтактира со тебе...
ете толку ја знам :baeh:
Ајде нека проба некој одамна ми нема никој гледано на кафе ќе биди забавно :pos2:
Ова е десно![]()
![]()
али изглеа нешто ко мрзлива
луѓе иаме профи овде![]()