Ај честито директор.

• Креатор на темата Креатор на темата bucio
  • Време на започнување Време на започнување
Сега овој сака да каже дека не е тој тој што ќе биде директор?

Али ипак легендарен му е профилот и овој и претходниот... па дипломиран правник е бе :tapp:

Прегледај го приврзокот 28587
Дечки, не е директор, ама опозицијата хакирала, власта го тргнала профилот :)
Леандра, хи спикс инглиш, ама не скроз :)

Леле колку е фејмс сеа типов :pos: :pos: :pos: :pos:

уууууууууууффффффф ни пропадна планот за дочек на новиот директор :pos: :pos: :pos: Инаку фб профилот сеуште не му е доправен, ама ќе го дополни покасно сега е важно да знаеме дека не е директор :pos: :pos: :pos: :pos:

Значи Премиерот наш сега ќе види дека Синиша е добро момче, дека е за ве ме ро и дека комуњариве од сојузот не го сакаат и одма ќе му даде една министерско столче :pos: :pos: :pos: ама ќе го стави на чекање ко овие рамковно што ги примија :pos: :pos: :pos: ќе добива пола плата, а кога ќе има слободно место тој прв ќе влезе :pos: :pos:

Другите да не се бунат оти се се виде дека идниов министер има добро познавање од англискиот јазик и дека се жртвува за партијата :pos:

Стапив во контакт со дотичниов. И прво што ми рече е:
не сум директор
Значи, директорот е некој кој го носи истото име и презиме, па и возраста. :toe:

Стапив во контакт со дотичниов. И прво што ми рече е: Значи, директорот е некој кој го носи истото име и презиме, па и возраста. :toe:
И професијата... и овој има дипломирано на политички науки.

сепак трендо не го тргнал од сајтот, мислев дека се исплашил, и си реков не се роми да си игра играчки,

а еве зошто не го разбиравме, тоа да ти бил Pirate English

2a7wvnb.jpg

100% е роден на 02.02, само да не му се смее народ го стаиле на трети.
Го потерал баксуз чоекот :)

Не бев арен нешто вчера па не видов што бидна со темата, и овај не е директор сега а?
Да не се знаело кој е директор во оваа држава :icon_lol:.

abe, ne se smejte:pos2: seirdzii pa dobro e deteto se trudi :drk:da ja zadovoli vlasta a i od provincija e :kesa:, neli nemame vo Skopje ,,adekvaten kadar,,:nenene: a i ovie so gi imame poarni da ne se . Blazesisi na drzavickava so vakva nadezna mladina :vozbud: :vozbud: :vozbud:

abe, ne se smejte:pos2: seirdzii pa dobro e deteto se trudi :drk:da ja zadovoli vlasta a i od provincija e :kesa:, neli nemame vo Skopje ,,adekvaten kadar,,:nenene: a i ovie so gi imame poarni da ne se . Blazesisi na drzavickava so vakva nadezna mladina :vozbud: :vozbud: :vozbud:

:tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:
ако беше малце попаметен од друѓите, ќе прочиташе дека не е тој директорот, дека е некој друг

човеков не е со сите.. дефинитивно... однесен од виорот е :) ако не е некоја грешка тогаш "АЛАЛ" да им е на тие шо го поставиле... овој гарант не знае два плус два колку се

момаков осеќам добра кариера го чека..
шо викате вие?.. има потенцијал бе.. ке го биде.. :) по самата фаца му се познава

има Inesent фаца (шо и да значи, иако знаеме нели шо сакал да каже) :tv:

Тоа во слободен превод би било:Не крадам за други,само за мене :)))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom