Agents of S.H.I.E.L.D.

• Креатор на темата Креатор на темата Red John
  • Време на започнување Време на започнување
Најфраерско е Tremors!!! :D
И да, Боби Морс е кул badass типка, кул скоро колку Меј.
Шо знам, мене Скај ми е ептен кул кратко име .. Ама битно по оригиналното нејзино супер-хироу име - Quake, ниеднаш не и' се обратија.:rolleyes:

Аааа кај Боби нема што, си доминира уште од средината на минатата сезона. Само уште да ја развијат до крај и да ја видиме како Mockingbird АСАП !!

^Не знам дали воопшто тука ќе ја видиме како Mockingbird. Едино ако направат серија за Hawkeye па таму да ја има.
Или пак во серијава да упадне Hawkeye, шо е многу малку веројатно.
Огромна грешка им е шо не се поврзани карактериве ниту тука, ниту во авенџерс.

^Не знам дали воопшто тука ќе ја видиме како Mockingbird. Едино ако направат серија за Hawkeye па таму да ја има.
Или пак во серијава да упадне Hawkeye, шо е многу малку веројатно.
Огромна грешка им е шо не се поврзани карактериве ниту тука, ниту во авенџерс.

Adrianne Palicki (Bobbi Morse) и Nick Blood (Lance Hunter) ќе имаат своја спиноф серија, Marvel's Most Wanted, најверојатно таму ќе ја видиме како Mockingbird.

http://www.imdb.com/title/tt4595412/

Реперкусиите од ''Civil War'' ќе се одразат и врз ШИЛД ..
agenst-of-shield-captain-america-civil-war-175536.jpg

Emancipation” – With only two episodes left before S.H.I.E.L.D. loses one of their own, Daisy’s prophecy ticks closer towards a major loss, as the aftermath of the events of “Marvel’s Captain America: Civil War” force S.H.I.E.L.D. to register the Inhumans, on “Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D.,” TUESDAY, MAY 10.

Ова индиректно открива кој ќе ја 'добие' војната:icon_lol::icon_lol: .. Јебем ти спојлерифик плот. ХА!

Само што почнав маратонски да ги гледам агентиве од 3та сезона, и уау, мањифик :D. Втора сезона беше боље од прва, а третава е боље и од втората.

Вчера на панелот на Комик Кон потврдија - Роби Рејес АКА (најновиот) Гоуст Рајдер ќе биде дел од наредната сезона на АОС. Габриел Луна ја добил улогата и патем ја презентирале колата (ДА, овој ГР има кола, не мотор) со која шо Гоуст Рајдер ќе ровара. Околу неговата улога и како ќе се вмеша во приказната не се изјасниле, но многу веројатно е дека ќе влезе во роуг тим-ап со Скај ..
hsahsahsahas.png
colksakdf.jpg
aosfsfds.jpg

има некој он од темава, нека се јави по пп ај

Очајно ми треба торент за трета сезона anyone?!

tumblr_inline_ode9hgbzty1tdxckh_1280.jpg

Vengeance Is Coming

Одлична прва епизода, оваа сезона би требало да биде најдобра до сега.

Се навикнав некако на Колсон како директор , пак го вратија како агент.. Ке биде интересна сезонава.
На која ТВ програма ја даваат?

Торент си е торент бе брат....на нашиве телевизии мислам дека не ја даваат, а во USA, ја даваат на ABC.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom