Агенции за работа во странство?

• Креатор на темата Креатор на темата Winston
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
30 јуни 2008
Мислења
2.802
Поени од реакции
99
Imate li nekoi informacii za nekoi uspesni agencii , kako rabotat na koj princip , kolku naplakaat ili site lazat ????

Povelete

I me interesira kolku naplakaat i kako rabotat agenciite za bebisiteri au pair vo Makedonija ako ima nekoj iskustvo

Баш ме интересира и мене,еден другар отиде во америка,ама ми рече немале веб страна нешто преку меил се пријавил,ај ако има некој линк за некоја нека пише

Ја сум се распрашувал на времето за работа за студенти во странство, ама кога пресметав..не ми се исплатеше, освен фактот дека ќе прошетам малце.

Me interesira dali ima agencii koi prakaat studenti vo skandinavskite zemji nesto slicno na ona "work and study" sto e za usa? Fala odnapred!

Точно така Воне, мамката нивна. Единствено за коузон знам дека се најфер само тие повеќе праќаат на брод. Да не оставам линк, напишете коузон ком мк во гугл и тоа е.

Да КОУЗОН се нај фер што ќе ти кажат тоа ќе биде. Сретнав пред некое време приајтел што замина преку нив на работа на брод, способно е детето и веќе солидно заработува.

Други не познавам.

Bump
Знаете некои агенции за работа во странство кои се добри ?

Bump
Знаете некои агенции за работа во странство кои се добри ?

Здраво,дали некој е запознат за H2B-визиве кој врши работа и сл. :)

Случајно налетав на една агенција за вработување во странство „Лефи Интернационал„ се вика. Имате некоја информација за нив? Сериозни се?

Случајно налетав на една агенција за вработување во странство „Лефи Интернационал„ се вика. Имате некоја информација за нив? Сериозни се?
Имаш адреса од неа,како ја најде?

Имаш адреса од неа,како ја најде?

Ми ја препорача другар, нудат работа за во Италија, па затоа ме заинтересираа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom