H
HCL
Гостин
Многу мрзам вакви ретардирани заебанции. Што? Мислат дека се смешни? Дечкото учтиво им збори овие ретардирани се прават со сила. Стварно не сваќам што е толку смешно во ова.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Друже поентата е што операторот не се сеќава дека го реметат. Јави се во АДСЛ кога ќе има проблем, ќе видиш 500 работи ќе ти кажат, и ќе те вртат операторите, тоа е и поентата да се ставиме во обратна ситуација.Многу мрзам вакви ретардирани заебанции. Што? Мислат дека се смешни? Дечкото учтиво им збори овие ретардирани се прават со сила. Стварно не сваќам што е толку смешно во ова.
Друже поентата е што операторот не се сеќава дека го реметат. Јави се во АДСЛ кога ќе има проблем, ќе видиш 500 работи ќе ти кажат, и ќе те вртат операторите, тоа е и поентата да се ставиме во обратна ситуација.
очигледно си немал ADSLМногу мрзам вакви ретардирани заебанции. Што? Мислат дека се смешни? Дечкото учтиво им збори овие ретардирани се прават со сила. Стварно не сваќам што е толку смешно во ова.
очигледно си немал ADSL
Јас знам каков ремет ми имаат давано овие операториве така да ова и малце им е.Моментално користам Max-ADSL. И пред 3 години имав ADSL (Не се сеќавам кој), пред да умре неограничениот (на времето). Нема врска муабетот на звуците со ADSL. Они го прашуваат како Skype работи и други сосема неповрзани работи, за такви прашања ADSL оператор нема потреба да одговара.
Јас знам каков ремет ми имаат давано овие операториве така да ова и малце им е.