ADSL оператори ремет

Многу мрзам вакви ретардирани заебанции. Што? Мислат дека се смешни? Дечкото учтиво им збори овие ретардирани се прават со сила. Стварно не сваќам што е толку смешно во ова.

Alo dobro vecer imtemnert :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Многу мрзам вакви ретардирани заебанции. Што? Мислат дека се смешни? Дечкото учтиво им збори овие ретардирани се прават со сила. Стварно не сваќам што е толку смешно во ова.
Друже поентата е што операторот не се сеќава дека го реметат. Јави се во АДСЛ кога ќе има проблем, ќе видиш 500 работи ќе ти кажат, и ќе те вртат операторите, тоа е и поентата да се ставиме во обратна ситуација.

Друже поентата е што операторот не се сеќава дека го реметат. Јави се во АДСЛ кога ќе има проблем, ќе видиш 500 работи ќе ти кажат, и ќе те вртат операторите, тоа е и поентата да се ставиме во обратна ситуација.

Друже на операторот јасно му е дека го реметат, но во своја работна позиција не смее да се поставува негативно. Се имам јавено во АДСЛ и ми немаат кажано 500 работи, туку многу брзо (барем мене) ми го решија проблемот. Можеби вас ве вртат ако поставувате прашања како овие на фајловиве.

Башка сум бил во иста ситуација, само што не ме зезале, туку стварно немаа појма од најопшти работи за компјутери (додека работев во интернет кафе), и незнаеш колку е заморно да си имаш работа со вакви луѓе. Мислиш на операторов му немаат вртено вакви луѓе порано? И тоа што не го зезале, туку стварно појма што немаат. Познато му е.

Епа баш самиот си кажа. Има некој луѓе стварно што не знаат. Епа овие се прават како демек лаици, ама во секој случај интересно е.

доста бе доста ... :)

Овие земјаци ми биле:). Се згазив од смеење кога ги слушав:pos2:

ама операторот се обидува да е ладен фкрај
само малку живца губи ама секој да е на негово место би се изнервирал

очигледно си немал ADSL

очигледно си немал ADSL

Моментално користам Max-ADSL. И пред 3 години имав ADSL (Не се сеќавам кој), пред да умре неограничениот (на времето). Нема врска муабетот на звуците со ADSL. Они го прашуваат како Skype работи и други сосема неповрзани работи, за такви прашања ADSL оператор нема потреба да одговара.

Gi znam ovie, poodamna se, ama kako i da e, smesni se.

Ja baram na SEARCH, braced mi od svajcarija se vika Driton ...

Моментално користам Max-ADSL. И пред 3 години имав ADSL (Не се сеќавам кој), пред да умре неограничениот (на времето). Нема врска муабетот на звуците со ADSL. Они го прашуваат како Skype работи и други сосема неповрзани работи, за такви прашања ADSL оператор нема потреба да одговара.
Јас знам каков ремет ми имаат давано овие операториве така да ова и малце им е.

Јас знам каков ремет ми имаат давано овие операториве така да ова и малце им е.

OK, ако викаш ремет ти правеле тогаш OK. Јас само еднаш се имам јавено и воопшто не ми направија ремет, најучтиво ми кажаа тоа што ме интересираше.

ееее имат и едно слично на ова само со информации... братов ѕвонит во 4 сабајле... и барат број... ако можам ќе му напрам upload негде

Знам дека темава е стара 2 години, ама дали можеби некој има нови линкови, тие во првото мислење веќе не функционираат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom