Adobe Photoshop - совети, туториали, помош

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Друже да не знаеш кој е фонтов на маицава?
8466848.jpg

Или отприлика некој сличен, или некој друг ако знае нека пише. Thanks.

Хммм... не гледам нитшо специфично во фонтов. Пробај Futura :unsure:
Или стандардните од windows можеби ќе ти завршат работа (болдирани) ? Segoe, Calibri, Tahoma

Хммм... не гледам нитшо специфично во фонтов. Пробај Futura :unsure:
Или стандардните од windows можеби ќе ти завршат работа (болдирани) ? Segoe, Calibri, Tahoma
Малце чепкав најблиску до овој фонт е Myriad pro regular, фала во секој случај.

Малце чепкав најблиску до овој фонт е Myriad pro regular, фала во секој случај.
Секогаш кога ми треба некој фонт ја користам оваа страница. Презадоволен сум

Некој знае да ми помогне околу боите на самиот фотошоп? Потемен беше самиот дизајн (сивата боја) нешто кликна другар додека работеше..

11ltn4o.jpg

Некој знае да ми помогне околу боите на самиот фотошоп? Потемен беше самиот дизајн (сивата боја) нешто кликна другар додека работеше..
edit>preferences>general>interface ( color theme )

• Ми се допаѓа
Reactions: Me2
Некој со желба да помогне во едитирање на една слика, за оние што добро го владеат фотошоп мислам дека ке е максимум 10 минути работа?

Некој со желба да помогне во едитирање на една слика, за оние што добро го владеат фотошоп мислам дека ке е максимум 10 минути работа?
Пиши шо треба не мора да прашаш па да ти кажеме па тек тогаш да кажеш што сакаш :)

Како да направам лого? како да цртам нешто ? сакам јас да напраам нешто мое не од гоогле да симнам и да едитирам само

Некој што е со време да ми помогне да направам банер. Не владеам нешто со фотошоп, па ако се најде некој мастер што може да го среди тоа за брзо, нека се пријави :)

Имам горе-доле неколку слики, треба да е од прилика големината 50x50cm.

Некој што е со време да ми помогне да направам банер. Не владеам нешто со фотошоп, па ако се најде некој мастер што може да го среди тоа за брзо, нека се пријави :)

Имам горе-доле неколку слики, треба да е од прилика големината 50x50cm.

Ako sakash mozam da ti pomognam
eve sto imam napraveno na photoshop:
http://nikola096.deviantart.com/gallery/

Како да направам лого? како да цртам нешто ? сакам јас да напраам нешто мое не од гоогле да симнам и да едитирам само
На твоето прашање одговорот е многу прост, само треба да научиш илустратор или корел.

Каде може да се купи Photoshop во Македонија и по која цена ?

Каде може да се купи Photoshop во Македонија и по која цена ?
На сајтот на adobe, таму има и цени. Можеш да го купиш само CS6, новиот се изнајмува месечно или годишно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom