- Член од
- 18 април 2010
- Мислења
- 2.717
- Поени од реакции
- 3.694
jas do sega gledav na youtube...ama na ang..ne razbiram..se samo tie raboti i uste nekoj..ako moze nekoj da mi gi objasni...:S:S:SТуторијали на гугл и на јутуб знаеш колку има???
Провери![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
jas do sega gledav na youtube...ama na ang..ne razbiram..se samo tie raboti i uste nekoj..ako moze nekoj da mi gi objasni...:S:S:SТуторијали на гугл и на јутуб знаеш колку има???
Провери![]()

...ama na ang..ne razbiram..se samo tie raboti
е за туториал - пенисТуториал за правење вакви слики?
Прегледај го приврзокот 29039
Туториал за правење вакви слики?
Прегледај го приврзокот 29039
е за туториал - пенис
нема
на кратко
обична слика - сечеш еден ден и го ставаш во нов леер -и правиш desaturate - сечениот дел го оставаш во боја - ја мењаш големината на тој леер (сечениот) за да изглеа ко да е друга слика и ја позицираш не прецизно (офсет малце ќе ја наместиш) - и толку....
ако некој дел не разбираш - гуглај

да ама така објектот што е во боја нема да е изместен ко шо е на сликата шо ја прикажа онИли па најпросто - Image -> Desaturate, па после со eraser помини го делот што сакаш да остане во боја![]()
Селектирај ја позадината па избриши ја и зачувај ја сликата во ПНГ формат...Дечки овој аватарот што ми е, како да го направам да биде без белата позадина?
Ти објаснија погоре, ако те мрзи еве ти ја направенаДечки овој аватарот што ми е, како да го направам да биде без белата позадина?

Ај сликава Прегледај го приврзокот 29667
ако може некој да и ја тргне позадината, и големина за аватар да ја стаи.
Фала![]()