Adobe Photoshop - совети, туториали, помош

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Имам инсталирано фотошоп цс2 ама ка га уклуцувам ми тере лиценца нешто.. дадејте сериски број за CS2.. плиииссс :) фала

me interesira dali od ANIMA ako go zemam cedeto za Photoshop ke naucam dosta od nego ili ne ?
Dali ima nekoj iskustvo so nego ?
Fala odnapred
А што сакаш да научиш ти? Што поточно од Фотошопот? Се’?
Имам инсталирано фотошоп цс2 ама ка га уклуцувам ми тере лиценца нешто.. дадејте сериски број за CS2.. плиииссс :) фала
Ај да го најдам дискот од cs2 и на мсн ќе ти објаснам

Влези на demonoid.com ги има сите програми, како и фотошот. Значи таму е се бесплатно. Слегни ја од таму:helou:

Де бе научете ме како да правам различни слики симнав photoshop.
И инсталирав се влегувам неможам да се снајам некој поедноиставни алатки некоја добра слика да искарам на пример да долепам слика со слика ... или повеке слики да ги направам во една .. ово оно тие работи .

Pa sto znam druze?
Rabotam vo pecatnica pa mi treba nesto da naucam za priprema na graficki dizajn!
Боље побарај по торенти за припрема за принт, анима според мене пушта безвезе ствари:(

еј фотошопот го знам доста добро....што и да ви треба пишете на мене...знам многу ствари околу него али неам идеи :S

научив многу од www.tutorialized.com закон е страната...

P.S. видете ми го аватарот...тој е правен со фотошоп

еј фотошопот го знам доста добро....што и да ви треба пишете на мене...знам многу ствари околу него али неам идеи :S

научив многу од www.tutorialized.com закон е страната...

P.S. видете ми го аватарот...тој е правен со фотошоп
WOW умре циганката што те фали па да си се пофалиш сам а? Хехе

ej stvarno aj nekoj ako ima neshto seriski br ova ona neka mi kaze pls:) ja imaf photoshop ali posle 1 mesec mi vika ur licence key has expired taka neshto...:wink::kafe:

ej stvarno aj nekoj ako ima neshto seriski br ova ona neka mi kaze pls:) ja imaf photoshop ali posle 1 mesec mi vika ur licence key has expired taka neshto...:wink::kafe:

Забрането е на форумот да оставаме вакви работи, го имав PS на ЦД и кејген имаше во него за да го лиценцираш, ако го најдам цд-то ќе ти пратам по приватна порака :salut:

Не. Бескорисно е сериски број да имаш. Ќе го внесеш и после треба да го активираш по телефон и јавува ерор. Ти треба крак. Јас го имам па на кој му треба нека ми се обрати на профил или пп. ќе средиме работа.

Не. Бескорисно е сериски број да имаш. Ќе го внесеш и после треба да го активираш по телефон и јавува ерор. Ти треба крак. Јас го имам па на кој му треба нека ми се обрати на профил или пп. ќе средиме работа.

Незнам што имаше, инсталиран ми е од пред 1 год... Али колку што помнам имаше кејген и кога инсталираш ти даваше од инсталацијата еден код, го копираш во кејгенот и овај ти дава активационен код.

Еве кај мене што испадна на крај.

Прегледај го приврзокот 5607

Го прикачив и psd фајлот (може да го земете од овде) ако ви треба да видите што се сум користел, кои ефекти и каде.

Поздрав :smir:
:oftopic:
Го сакам мониторот од сликата :se_ molam

Он топик

Еве што направив јас малце поодамна

Овде имам некои делови не избоени... Незнам зошто нешто не сакаа да се бојат. Ќе ги приметите.

Приказната на сликава е: (за оние ВоВ што играат) Се возел дворфот весело и мирно... Дошла орката и го искршила од ќутек и му ја собрал колата.

Ај доста ви се да не ви се слоши :helou: :smir:

ПС:
Не ви треба туторијали. Само идеја и креативност ;)

eve neso kako ideja za wow gejmeri

ova neso onaka kako ideja a nema sovpaganje na boi ili bilo so... :D

Attachments

• pozadina-wow.jpg
    pozadina-wow.jpg
    81,5 KB · Прегледи: 22

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom