Adobe Photoshop - совети, туториали, помош

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Гилиптер, не сум сигурен кај грешиш, ама ке ти кажам неколку работи:

- Во ImageReady CD2 преку Window во File менито избери си Animation. Сега само додавај фрејмови на стрелката мала што е.
- Исто од Window отвори Optimize и избери кој формат сакаш да ти биде анимацијата (само gif може да биде анимиран).

За друго да ти помогнам ќе мораш повеке инфо да ми дадеш кај имаш проблем.

Поздрав, Skull@

skullmonkey напиша:
Гилиптер, не сум сигурен кај грешиш, ама ке ти кажам неколку работи:

- Во ImageReady CD2 преку Window во File менито избери си Animation. Сега само додавај фрејмови на стрелката мала што е.
- Исто од Window отвори Optimize и избери кој формат сакаш да ти биде анимацијата (само gif може да биде анимиран).

За друго да ти помогнам ќе мораш повеке инфо да ми дадеш кај имаш проблем.

Поздрав, Skull@

Леле бе до кај сум стигнал --- си средив јас со анимацијата вчера -имав таму некои грешки напраено да нема секунди per animation - а тоа што не ми се повторуваше требаше да изберам не once time туко forever--- седнав и за 10 минути го разработив - не беше тоа за мене туку за другар ми сакал да прае веб сајт па морал и анимации да знаит да праи - јас му викам работи во маркромедиа тоа не во photoshop. Во вотошоп вчера првпат работев во Image Ready:pos2:

Epa koga kje ja zavrshish animacija , ako sakas da ti se poftoruva ima vo Animation paletata ima da si namestish kolku pati da se povtoruva , i tamu kje namestish Forever , ako sakas non stop da se povtoruva ima i drugi opcii , a za da ja snimish kako .gif File -> Save Optimased As.. pozdrav

skullmonkey напиша:
Убаво си му кажал, ама ако де :D да знае и гифови да праи не е лошо :D

SKull@

Не е лошо, ама еве, и тие полека изумираат.
Него, добар ти е аватаров.. ако не се лажам, од psila е? (=

LoL :DDD
Да, ми ја има пратено сликичкава пред 4-5 години, пред да се запише на акадамија.

Kajgana,Yahoo,ArcadeXL...i nekoi drugi mozda,ama momentalno ne mi teknuva.

Ова сега го правев, ефект на резбано дрво

Attachments

• walker girl wood.JPG
    walker girl wood.JPG
    56,7 KB · Прегледи: 56

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom