Adobe Photoshop - совети, туториали, помош

• Креатор на темата Acid
  • Време на започнување
Член од
16 февруари 2006
Мислења
2.830
Поени од реакции
21
па послесно е на тебе пушкана да ја стаиш одколку на него твојата глава :):)

Pasha

Сомнително Лице
Член од
17 април 2005
Мислења
157
Поени од реакции
2
DuFFy напиша:
па послесно е на тебе пушкана да ја стаиш одколку на него твојата глава :):)
pa ne mi beshe to fintata polesno da pominam , tuku poteshko za da naucam , ... a i plus to teloto mi trebashe tro muskul da imam... heheh :) :)

*P|nK_G|rL*

~Pretty in Pink~
Член од
21 мај 2006
Мислења
761
Поени од реакции
5
A ke moze nekoj da mi kaze od kade da si go simnam programov?(Adobe Photoshop)

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.404
Поени од реакции
5.960
Зависи која верзија ја бараш Adobe Photoshop CS 29.0 можеш да ја симнеш овде.

Член од
16 февруари 2006
Мислења
2.830
Поени од реакции
21
Абе зашо стаи линк ме тераш да ја симнам верзиава сеа (зашо јас имам фотошот 7 :( ) :):):):)

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.404
Поени од реакции
5.960
Абе DuFFy јас ги имам и двете верзии, симни ја и оваа не е на одмет. Подобра е :)

Член од
12 јуни 2006
Мислења
96
Поени од реакции
309
Здраво момци и девојки. Имам ситно проблемче со ПС. Кога кропувам последниот пиксел пред крајот на сликата ми е блед/faded. Знае некој како да го избегнам тоа а да неморам да ставам Guidelines па да правам снеп на нив.

Благодарам, Skull@

P

Princ

Гостин
Пробај Skull@.
Немам ПС тука и не ми текнува што може да е проблемот и како да го поправиш, ама она со guidelines ми изгледа на добра идеја :)

Член од
12 јуни 2006
Мислења
96
Поени од реакции
309
Работи со гајдлајнсот, ама ептен е пимплање да го првиш тоа секогаш кога сакаш да кропуваш :icon_conf

btw, Кај си да ти пратам ПС :DDD

Поздрав, S@

Pasha

Сомнително Лице
Член од
17 април 2005
Мислења
157
Поени од реакции
2
Help :)

Imam problemi so PhotShopot :) Koga i da probam da upotrebam nekoja alatka mi se pojavuva sledniov tekst: Could not use the type tool because the scratch discs are full.Pomagajte...

Член од
14 декември 2005
Мислења
130
Поени од реакции
2
Pasha напиша:
Imam problemi so PhotShopot :) Koga i da probam da upotrebam nekoja alatka mi se pojavuva sledniov tekst: Could not use the type tool because the scratch discs are full.Pomagajte...
Imas disk i podelen ti e na particii taka?Sigurno particijata C: ti e prepolna i imas dosta malku mesto. Photoshop zavzema dosta na rabotnata memorija i zavzema od memorijata na hard diskot koga nema poveke rabotna memorija skladira memorija na hardot. Probaj ova: Otvori Photoshop pa odi vo Edit pa vo Prefernces i odberi Plugin & Scratch discs. Vo Stratch disk vo First odberi particija D:\ Pa Ok, zatvori Photoshop i povtorno otvori i probaj pak dali ke ti go javi istiot problem.

Член од
12 јуни 2006
Мислења
96
Поени од реакции
309
Само што сакав да го напишам истото. Пробај со ова, ако не работи ке бараме друго чаре :D

Skull@

InsomniA

I can't get no sleep...
Член од
14 јуни 2006
Мислења
39
Поени од реакции
2
Fala decki.Sega raboti kako sto treba.Inaku za mene bese pomosta.Nemav napraeno user pa morav da pratam post od kaj Pasha.Sepak sega si naprajv :P

Член од
9 јуни 2006
Мислења
66
Поени од реакции
0
Ej почетник сум на Adobe photoshop само кажете ми како во Image ready се праи анимациа така што кога ке ја снимиме да ти ја отвара - а на мене ми покажува Drawing Failed а анимацијата само еднаш јаа прикажува кога ја правам - не се повторува

Kajgana Shop

На врв Bottom