Account-и...менување, продавање...

• Креатор на темата Креатор на темата noobster
  • Време на започнување Време на започнување
Мој совет: немој ниту да почнеш да играш оти ке станеш зависник од играта(зборам од искуство)..

lele lavista zs da ne igras koga e ubava kako se nerviram vaka ne igraj posto ke bidis zavisnik ako vistina si zavisnik nema da vikas vaka

Ednash igrav i go prochitav ova: When you hit 70,the real WoW fun begins and your real live ends...

Veruvajte,taka e:)

inaku,za WoW account...losha idea e nekoj da ti dade account negov...barem spored mene

vo pravo e elektrix ama soako taka ke teras 2-3 meseca i posle vrakajse kaj zenskite :D

Дај и мене некој нека ми каже Account и Password :vozbud:

Jas si imam svoj privaten server i si uzivam. Moze i drugari da mi vlezat na istiot

Здраво, јас имам два WoW акаунта за играње без карактери на него...
Едниот има само обична верзија, а другиот и обична и експанзија.
Иначе на европски сервер се, и имаат околу 25дена преостанато време за играње! ПС. Ефтино ги шиткам :P

Ако сте заинтересирени, слободно пишете ми на мејл:
tomerulz@mt.net.mk
(или додадете ме на MSN(Live) Messenger, истата адреса е како што ми е на мејлот..)

ЗА ВАША ИНФОРМАЦИЈА: АКО НАВИСТИНА САКАТЕ ДА ЗЕМИТЕ АКАУНТ, МОЖЕ СЛОБОДНО АКАУНТОТ ДА ВИ БИДЕ ПРЕФРЛЕН НА ВАШ Е-МАИЛ, ИСТО ТАКА ЌЕ ГИ ДОБИЕТЕ И ЦД-КЕЈОВИТЕ ЗА СЕКОЈА СИГУРНОСТ, И НОРМАЛНО ТАЈНОТО ПРАШАЊЕ ЗА ЗАБОРАВЕНА ЛОЗИНКА.

Се најдобро, и поздрав :)

Абе сварно продаваш акаунти?
Би земал ама кој ќе ми плаќа месечно:toe:

G e G o напиша:
А колку пари е еден акаунт ?

за кој вид мислиш?
Пиши ми на маил за повеќе инфо.

А иначе оној кој сака да купи еден од овие два, можам да му дадам усер/пасс да проба 1 ден :)

еј ја почнав да играм ама неам акаунт дај ако може пасс и акаунт ако може да пробам

Дечки јас играм WoW на европските сервери и сега не е проблем за плаќање имам VISA Internet од стопанска банка и се си функционира ок..Само што треба акаунтот да е на твое име или исто презиме со тој што плаќа

Абе ја го делам акаунтот со уште двајца другари, и супер е. Наместо 800, плаќаме негде по 200-300 денари месечно. Нормално, играме со различни карактери.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom