Account-и...менување, продавање...

• Креатор на темата Креатор на темата noobster
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде 42к голд... Колку иде голдот сеа бе луѓе??

Ај ако има некој информација, нека излезе со понуда на пп... Или нека контактира некој кинези :)

позз

WoW acc

Prodavam Human Priest 80 lvl na Auchindoun ima full pvp 1k resi. , pve shadow , pve holy gear.
Na istiot acc ima 60 lvl paladin ,63 DK , 40 Rogue.
Za Cena moze da isprakate ponudi ili da se dogovarame pisete mail na
markomkd@hotmail.com

Продавам ВОВ акаунт со ВОТЛК за 2500 денари на него има 65ка ДК и 80ка ворриор фјури.Хорда андед на тарен мил (Rastazy) shupak93@hotmail.com kontakt:)

Продавам акаунт со сите експанзии, левел 80-ка паладин со Epic Flying и неколку ретки Mounts (Death Charger и Winterspring Frostsaber) + неколку алтови до левел 30.

Има гејм-тајм до 10 Ноември.

Цена: 50 Евра. (Од продавница сите експанзии + играта чинат 4000 денари)

Акаунтот не е мергиран со Battle.Net, со сите три кутии и двд-а.

При продажбата ќе ги добиете сите потребни информации: Account Name, Password и Secret Question.

Заинтересирани преку ПП или revan939@gmail.com за Armory Линк и контакт.

Ајде 42к голд... Колку иде голдот сеа бе луѓе??

Ај ако има некој информација, нека излезе со понуда на пп... Или нека контактира некој кинези :)

позз

Моментално тие 42к што ги имаш вредат некаде околу $126

Неможев да го едитирам претходниот мојот пост, акаунтот е продаден, модови слободно бришете или едитирајте.

Има ли чоек низ скопјево шо ке ми помогне?
Стануе збор за плаќање преку картица.Сакам 1 месец (13 евра) ..Ја му ги даам парите у рука,он плака преку картица и готово.

Барам да купам wow account најмалце 2 карактери на еден сервер
1 80ка караткер со епик маунт
1 минимум 65ка караткер

не ми е битна опрема и слично..

предност имаат најефтини и тие што имаат хербализам/алхемија
исто битен е серверот..

понуди на tomsaso at gmail.com

цената најбитна ми е!

Prodavam wow account (battle net merged) tbc+wotlk.

Na akauntot ima (80 priest(imba main),80 warlock,80 death knight,80 paladin i 37 rogue so heirloom items na Maghteridon EU).

Site 80ki imaat dual spec a mainot (priest) ima full pve shadow gear 5300 gearscore so dobar guild vo progress icc25 i icc10 i plus off spec pvp (so epic flying mount).

Ako ste zainteresirani e-mail na: stojance_p@yahoo.com ili add na msn: stojance_p@hotmail.com
Cena po dogovor.

ПРодавам разер детадер,цена по договор?3 месеца е користен.

Btw karakterite se horde i dopolnitelni informacii (armory link,iminja etc) ke dobiete na mailovite so gi ostaviv.

tomsaso addni me na msn ili pisi na e-mail pls (oti nemozam da prakam privatni poraki :wink:).

Купувам ВоВ акаунт со следниве "achievementi"

Hand of A'dal
Amani War Bear

голем + е и ванила титула.

Карактерот немора да е лвл 80.

пратете ПМ или ад на мсн nikola_babakata@hotmail.com

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom