AC/DC во Белград, 26 мај 2009

• Креатор на темата Креатор на темата juve92
  • Време на започнување Време на започнување
Не можам да дешифрирам и јас од сликава за фан пит.

Па.. од сликава колку што гледам за фан пит е 5500 динари!?

Се надевам дека ќе има превоз, АВАЛОН можда ќе не спасат:toe:

Само фан пит влегува у опции. Све останато е тапа и пензионерско, од кај што тешко дека нешто ке видиш.

Само фан пит влегува у опции. Све останато е тапа и пензионерско, од кај што тешко дека нешто ке видиш.
Да да, или фан пит или воопшто не одам. Тамам време до мај за пари собирање. Уште нешто да прашам, колку пари е повратна до Белград со воз/автобус?

Се надевам ќе успеам да го изненадам дечко ми со карти

Не знам за вас, ама мене шемава за влезниците ми изгледа ептен нелогична. Да не ја најдев истава на официјалниот сајт на организаторот ќе мислев дека е заебанција. Како прво, да дадам 8900 динари(околу 100 ЕУР) и да ме сместат во I, H или било кој од задните делови да ја гледам сцената со двоглед е надвор од здрав разум. Пак не сконтав за фан пит, иста цена ли е со Stajanje A, или па е поскапа и од жолтиот дел па им е страв да кажат :) Даље, жолтиот дел... Е тука ептен ми е збунка. За Мејден овој дел беше означен како Golden Seats и истиот беше класа поевтин од фан пит. Не знам што е финтата, дали сцената е издигната па само од горе има добра прегледност, ама 11000 бе! Додека зелениот дел па е издвоен како најефтина варијанта (кој на Мејден беше исто така означен како Golden Seats). Како и да е, фан пит си е фан пит така да ако е цената 5500 динари би било најприфатлива опција.

Да да, или фан пит или воопшто не одам. Тамам време до мај за пари собирање. Уште нешто да прашам, колку пари е повратна до Белград со воз/автобус?

Као висок човек (повисок и од мене) ти препорачувам воз. Два дена веќе ми е укочен вратот и ме боли глава од бусот за Мејден. Башка сигурно ке те начекаат Ниш Експрес, и ке патуваш 12 саата ко ние. Не успеав по секоја цена да го избегнам патувањето со бус.
Картите сега се поскапени, за воз мислам е 2000 денари.

Овој пат спремаме ауто и ако треба ке спијам на пола пат у вреќа за спиење, ама аутобус нејкам да искусам повеќе.

А како се движат цените(во евроски) за карти????

Нормално за у фанпит...

...Najverojatno idam..ali sepak cenava e nevozmozna...aj proverete sto e filmot pa izvestete...pozdrav

Кажувајте штом почнат да се продаваат карти.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom