Above & Beyond @ Club Coloseum - 11.06.2009

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Имам само два збора...момците развалија!:vozbud:

едвај си дојдов на себе.вчера беше ауууууууууууууууууууууууууу

Attachments

• jas i Jono Grant.jpg
    jas i Jono Grant.jpg
    154,9 KB · Прегледи: 7
  • above kista beyond mac.jpg
    above kista beyond mac.jpg
    160,4 KB · Прегледи: 6

ова е првото враќање.

поздравот со публиката

лелеееееее не зажалив што отидов ДЕФИНИТИВНО !! ..Ушите уште ми зујат :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud:

леле најдоброто видео не сум го стаил.ццццц
On A good day!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕ КАКВА ЛУДНИЦАААА БЕШЕЕЕЕ ОДЛЕПИВ. (ме има на клиповите) :) Поздрав до Viktor_mak и Tamara. КОЈ НЕ БЕШЕ НЕКА ЖАЛИ ЦЕЛ ЖИВОТ :vozbud: :drk:

Фала. :)

Поздрав со траката...

Фала! :smir:Значи го имам следново инфо...

Накај септември/октомври ќе има Anjunadeep02 компилација и по тој повод Above & Beyond сакаат пак да дојдат, значи или тогаш или зимото некаде, останува уште од Beta Production да им потврдат, а сигурно Бета би ги донеле пак нив... Менаџерот, Паво и Џоно изразиле голема желба пак да се вратат.

Наскоро би требало да има и видео кога беа во Антена гости... :)

ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕ КАКВА ЛУДНИЦАААА БЕШЕЕЕЕ ОДЛЕПИВ. (ме има на клиповите) :) Поздрав до Viktor_mak и Tamara. КОЈ НЕ БЕШЕ НЕКА ЖАЛИ ЦЕЛ ЖИВОТ :vozbud: :drk:

Фала ....жалам .... :drk::drk::drk:

Фала! :smir:Значи го имам следново инфо...

Накај септември/октомври ќе има Anjunadeep02 компилација и по тој повод Above & Beyond сакаат пак да дојдат, значи или тогаш или зимото некаде, останува уште од Beta Production да им потврдат, а сигурно Бета би ги донеле пак нив... Менаџерот, Паво и Џоно изразиле голема желба пак да се вратат.

Наскоро би требало да има и видео кога беа во Антена гости... :)

Дај боже септември/октомври ... Ако пропуштам уште еднаш ке се отпишам од факс ... се најмило на тие што ја праат листата за испити ... А требаше ДЕНЕС да биде .... КУРВИ !!!!!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom