Above & Beyond @ Club Coloseum - 11.06.2009

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Значи не ми се верува дека го сменија датумот педериве од 12ти на 11ти ...

Цела ебана година ги чекам ... и полагам ... КУР ... не знам ... депресии ме пукаат ...

Се надевам добро ке си пројдете и ке се избаци некој со видео/слики од таму да видам што сум пропуштил .....

Значи не ми се верува дека го сменија датумот педериве од 12ти на 11ти ...

Цела ебана година ги чекам ... и полагам ... КУР ... не знам ... депресии ме пукаат ...

Се надевам добро ке си пројдете и ке се избаци некој со видео/слики од таму да видам што сум пропуштил .....

подобро е четврток.нема да ги глеам шмизлите шо се сликаат само по дискотеки.слики и видеа имаш у петок од мене лично.глеј да идеш пропушташ нешо невидено.:helou:

Еј абе да не знае некој кај се продаваат карти за журкава?

Вака иде за А&B
Влезници во претпродажба Понеделник (8) и Вторник (9) 250ден
Среда(10) и четврток(11) 350 ден. На врата до 01 400 и после 01 500
picture3owf.png

picture2bvs.png

Бујрумте и флаер

Еј абе да не знае некој кај се продаваат карти за журкава?

Шо не провери на предходната страна. Еве ти флаер, од задна страна си пишува

јас сега си купив карта :vozbud::vozbud::vozbud: се гледаме во четврток :vozbud::vozbud::vozbud:

Јас идам утре у Хепи да си земем карти. :) Ако нема ќе мора пак да пукам назад до Центар. :) хехе

Еј дали знае некој дали ке пуштаат и помали од 18 да знам дали да зиам карта?:)

По правило треба да бараат лична карта иако имаш карта да ти ги вратат парите. Ама бидејќи кај нас гзовите им се ко главна водоводна цефка за пари ќе те пуштат

сега во четвртоков кога бев во colosseum буквално на сите им бараа лична карта, зависи како ќе им текне ама мислам дека ако иамш купено карта не може да те вратат

Ајдееееееееее земав и ја картаааааа ќе се скока у четвртоооок :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: ЛЕЛЕ АКО МИ ПРААТ ПРОБЛЕМИ НА ВРАТАААА :violent1::nerv::nerv::nerv:

Петок 19 Јуни DJ Bruce Wayne @ Summer club Colosseum
цена: ???
picture3ftj.png

а да не ти забегал флаеров во темава по грешка????не е за колосеум оваа тема.
ОН
еве го мојот фаворит од above & beyond

xp3qbk.jpg

Еве ги флаерот и картата!

Утре е денот! Најдобрата журка годинава!

Часови се во прашање бе. :vozbud::vozbud::vozbud:
Иначе албумов си го симнав и сега го преслушувам. Како што очекував - перфекција. :)
Се гледаме вечер пипл. :helou:

Убаво да си поминате сите што ќе сте... Киксу, поздрави ги од мене :pos: и види ако можаш да извлечаш нешто инфо за нов албум/сингл.... Знам оти прочитав од еден од администраторите на Anjunabeats на форумот дека имат нешто во изработка, ама не кажа ништо повеќе...:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom