Above & Beyond @ Club Coloseum - 11.06.2009

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
12.06.2009

Summer Club Colosseum presents:

Above & Beyond

Старт: 23.00

Баш сакам да ги чујам дечкиве.... :vozbud:

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: Omg omg omg..

Сериозно е ова? :vozbud:

Ебаве транЦери.Никогаш не сум ги слушал,а и не ми се стилот,ама знам дека за некои луѓе датумот ќе им биде празник и тоа со неработен ден :smir:

OMG!!! Не ми се верува што читам! Аbove and Beyond доаѓаат во МАКЕДОНИЈА! Jono Grant, Paavo Siijamaki, Tony McGuiness, легендите од Anjunabeats ќе пуштаат овде. *pass out*:vozbud::vozbud::vozbud:

Are you hoping for a miracle... As the ice caps melt away?

No use hoping for a miracle... Above And Beyond are already coming... :pos: :vozbud::vozbud::vozbud:

Ај ем реди. Најдобар завршеток на учебната година!!! :):):)
Сега имам 3 повода зошто сакам да дојде 10ти јуни!!! :):):)
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

04.April
Saturday Above & Beyond
DJMag Party
Yalta club (Sofia, BG)
Еве и малку порано идат Софија така да ако одам , ќе ви кажам што журче прават :)

tatw-logo.gif

Anjunaradio (128kbps MP3)

Trance Around The World #252 with Above & Beyond
23 of January 2009
Guestmix: Fast Distance

Еве штотуку почна нивната радио емисија... Може да слушнете каква музика ќе вртат тука во Македонија.

Има време ќе се подготвиме до тогаш :vozbud:

OMFG ... ПОСТОВ МИ ГО РАЗУБАВИ ДЕНОТ !!!!!!

ABOVE N BEYOND <33333333333

Неможам да дочекам ... Видимо се тамо =)

Поздрав =)

ај да ти ибам среќата... шо не дојдат охрид па можит и изгрев да можам да одам... до скопје не ми се ојт... сепак уште една летна журка ќе пропуштам

Ебаве транЦери.Никогаш не сум ги слушал,а и не ми се стилот,ама знам дека за некои луѓе датумот ќе им биде празник и тоа со неработен ден :smir:

na primer na mene:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

ај да ти ибам среќата... шо не дојдат охрид па можит и изгрев да можам да одам... до скопје не ми се ојт... сепак уште една летна журка ќе пропуштам

da sakas ke does.ja za van dyk do izgrev bev specijalno pa od tamu na rabota direktno.btw nemas 18:toe::toe::toe::toe::toe:

12.06.2009

Summer Club Colosseum presents:

Above & Beyond

Старт: 23.00

Баш сакам да ги чујам дечкиве.... :vozbud:

nema sod a se slusa.se e slusnato:olee::olee::ojea::ojea::ojea::ojea::ojea::ojea:

Нема да може да одам. :( На 12ти е, а на 13ти ни е закажена матурата... Јбг, shit happens.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom