Абортус (општо) и дали оправдувате или не?

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување
Или да умреш ко оној пред некој ден што рипнал:LOL:
Оној пред некој ден бил пијан.

Ќелеш.

Зошто некоја да носи траума на раѓање и негледање/несакање/ итн кога има лек: или кондом/цревца/норлево/апстиненција или абортус.

Мора ли бе на голо да го пикаш.

Ај те прашам, а сестра ти да ја натруди некој, од инат и ја откачи, сеа, дур е малолетна.
Или ако доктор рече или бебе или твојот живот? Ако има некој проблем мајката, здравствен, у моментот?
Или после силување?

Дај не го дрвете.

Оној пред некој ден бил пијан.

Ќелеш.

Зошто некоја да носи траума на раѓање и негледање/несакање/ итн кога има лек: или кондом/цревца/норлево/апстиненција или абортус.

Мора ли бе на голо да го пикаш.

Ај те прашам, а сестра ти да ја натруди некој, од инат и ја откачи, сеа, дур е малолетна.
Или ако доктор рече или бебе или твојот живот? Ако има некој проблем мајката, здравствен, у моментот?
Или после силување?

Дај не го дрвете.

Зошо не хомо родители, шо има лошо у посвојување од страна на геј родители ти тоа да ми кажеш:giggle: ?
И неам сестра, ама доколку некој ја натрудел и ја одјебал ќе и речев дека е глупа ко тенеќе пошо не користеле кондом.
Ако медицински е невозможно да се роди бебето ондак нормално дека нема. Ако е медицински ризично да се абортира пак, тогаш нормално дека ќе го роди.
Ако ја силувале ќе ја пратам на џит кун до лекции за да биде силна на улицата...
Како и да е, абортус е убиство. Тоа го има и во библијата.

Зошо не хомо родители, шо има лошо у посвојување од страна на геј родители ти тоа да ми кажеш:giggle: ?
И неам сестра, ама доколку некој ја натрудел и ја одјебал ќе и речев дека е глупа ко тенеќе пошо не користеле кондом.
Ако медицински е невозможно да се роди бебето ондак нормално дека нема. Ако е медицински ризично да се абортира пак, тогаш нормално дека ќе го роди.
Ако ја силувале ќе ја пратам на џит кун до лекции за да биде силна на улицата...
Како и да е, абортус е убиство. Тоа го има и во библијата.

Ти ќе ми каеш за бибљата. И со дркање се ослепуе, а? Чорко.

А бе, педери се болесници. како шизофреничари, биполарни, маникдепресевци. Опсесивкомулсорни личности...итн = лудаци.

Бебе не се дава на лудаци.

Појасно.

Ти ќе ми каеш за бибљата. И со дркање се ослепуе, а? Чорко.

А бе, педери се болесници. како шизофреничари, биполарни, маникдепресевци. Опсесивкомулсорни личности...итн = лудаци.

Бебе не се дава на лудаци.

Појасно.

Евиденција дека хомосексуалството е проследено со физички недостаток како оцд, шизо или друг тип на таква болест со која ги споредуваш? Има многу деца израснати од хомосексуални бракови, и нема никаков показател дека тоа влијаело било како на нивниот психофизички развој. Ај за абортусот уреду е се слагам, само се зезавме со велвет пошо вчера на собиранка и рековме дека ќе ја цитираме на сите теми:P , јас лично неам ништо против абортус. Али тоа дека бебињата не треба да бидат посвоени од хомосексуални родители пошо се болни...тоа колку само не ти држи вода како и целата Библија која е причина зошто таквите ко тебе имаат сумњиви ставови.

1319075892916.gif

Евиденција дека хомосексуалството е проследено со физички недостаток како оцд, шизо или друг тип на таква болест со која ги споредуваш? Има многу деца израснати од хомосексуални бракови, и нема никаков показател дека тоа влијаело било како на нивниот психофизички развој. Ај за абортусот уреду е се слагам, само се зезавме со велвет пошо вчера на собиранка и рековме дека ќе ја цитираме на сите теми:P , јас лично неам ништо против абортус. Али тоа дека бебињата не треба да бидат посвоени од хомосексуални родители пошо се болни...тоа колку само не ти држи вода како и целата Библија која е причина зошто таквите ко тебе имаат сумњиви ставови.

Ај, олади со педерлааната. Не е тема за тоа.

А ако немаш лично против абортус, кажи си, не мрсомуди, ОК.

Ти се гледа, кусо си.

You have been weighed, measured and found wanting.

at least не сум хомофоб што сумња у својата сексуалност и срка банови поради несоодветно понашање;). На крај краева ти ми реплицираш на мене, прекини ако не сум ти интересен и иди моли си се на имагинарниот твој еврејски бог што пали луѓе пошто не му е благопријатен мирисот на птиците кои му ги жртвуваат. Барем таквите ко тебе треба да бидат против абортус, пошто нели тоа се смета за убиство и грев. Дури и мастурбирањето се смета за грев во стариот завет на твојата омилена лектира.

at least не сум хомофоб што сумња у својата сексуалност и срка банови поради несоодветно понашање;). На крај краева ти ми реплицираш на мене, прекини ако не сум ти интересен и иди моли си се на имагинарниот твој еверјски бог.

Ти мрчиш оф топик од прееска. АКо некој е за бан, погледи се во зеркало шо би рекле руси.

(упс, како бе на бан сум а ти одговорив)

Темата е јасна, одамна ти се одговори, а ти и натаму неписмено тртљаш.

И иди у.....кај ти е угодно.

А малиот еврејски Бог...хехехе...моџо баце, моџо, мидивл.

Pro Choice!

Tатко е оној што ќе го викаат "тате":D:свиркам:

Ако некоја те напраи до толку капиталец, тогаш џабе ти е каков и да имаш став околу абортусот:P

Чарето е тогаш сиџимче околу вратот, или скок ласта од Камени да се опере образот директно у Вардар:pipi:
Да бе заборавив дека ти си алфа мажјакот и ти едноставно си имун на женски малверзации па од таму нема шанси тебе некоја да те има корпосано а не пак да гледаш туѓо дете.
Ама од друга страна се имам изнегледано такви алфа мажјаци кои имаат најмлаце по неколку чифта рогови, а не вардар туку триста матни не им го перат образот.
Дури се има впечаток дека баш нив најлесно е и да им подметнеш туѓо пошто од пусто его побрзо ке се помират со судбината отколку да си ја нарушат нивната замислена слика како ги гледа околината( како алфа мажјаци де) а незнаат дека уствари сите знаат дека се капиталци и дека во случајот тие се ебана странка.
Така да немој да бидеш толку сигурен чие дете гледаш посебно ако се сметаш за алфа мажјак од прва категорија.

Ти мрчиш оф топик од прееска. АКо некој е за бан, погледи се во зеркало шо би рекле руси.

(упс, како бе на бан сум а ти одговорив)

Темата е јасна, одамна ти се одговори, а ти и натаму неписмено тртљаш.

И иди у.....кај ти е угодно.

А малиот еврејски Бог...хехехе...моџо баце, моџо, мидивл.

Pro Choice!

се е поврзано. Ти си против абортирање пошто детето треба да живее со своите биолошки родители е еден од твоите аргументи кои ги наведе. Јас ти дадов примери како едно дете може да на живее со своите биолошки родители (посвојувачи кои може да бидат маж и жена, или пак да бидат од исти пол)а сепак да биде среќно.
--- надополнето: 16 февруари 2013 во 17:56 ---
Да бе заборавив дека ти си алфа мажјакот и ти едноставно си имун на женски малверзации па од таму нема шанси тебе некоја да те има корпосано а не пак да гледаш туѓо дете.
Ама од друга страна се имам изнегледано такви алфа мажјаци кои имаат најмлаце по неколку чифта рогови, а не вардар туку триста матни не им го перат образот.
Дури се има впечаток дека баш нив најлесно е и да им подметнеш туѓо пошто од пусто его побрзо ке се помират со судбината отколку да си ја нарушат нивната замислена слика како ги гледа околината( како алфа мажјаци де) а незнаат дека уствари сите знаат дека се капиталци и дека во случајот тие се ебана странка.
Така да немој да бидеш толку сигурен чие дете гледаш посебно ако се сметаш за алфа мажјак од прва категорија.

ако моето дете е Алфа Мажјак, ондак е мое со сигурност. Доколку не е ќе го пратам у војска!!! Таму ги учат да се молат и да бидат прави мажи. Но како и да е, за да не бегам од темата пошо Дивајдер ќе ме кара, мое не мое, дете си е дете, на крај краева шала на страна, не мора да е твое за да му пружаш љубов и да го сакаш.

Владе, пријателе, многу си се изнервирал:)

Мене си ми симпатичен како форумски лик, и затоа ти реплицирам тебе:cool:

Не беше упатено до тебе, таман работа, иако беше пишувано во второ лице еднина:P

Околу болдот, па имаш Владе ДНК тест да провериш, ако те копка помислата дека на женката и мрдало опавчето;)

Инаку јас не знам што значи алфа мажјак од прва категорија, а што алфа мажјак од втора, трета итн... категорија:P Де, појасни ако сакаш.

п.с. опушти се малку, сепак е ова само малку забава;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom