A1 TV Lite (ONE BoomTV/Vip TV Lite) безжична DVB-T телевизија - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата bballfan
  • Време на започнување Време на започнување
Земав пакет Fix/Net/TV SMART Smart XL. Имам околу 70 програми и во глобала се е океј. :) гледам дека може да се снима, само ме интересира дали фајловите после можат да се прегледуваат преку компјутер?

Бај д веј, како се лозинките на hustler, brazzers, dorcel tv? :D
ne moze da se gleda snimanoto na kompjuter,a lozinkite ti se cetiri nuli (0000)

Ако планираш некогаш да снимаш на УСБ подобро тоа да биде ново бидејќи употребувано автоматски го форматира и инсталира програма да не може на комјутер да се гледа.
Ако немаш вметнато УСБ не може да се снима,пишува дискот не е спремен.
Не може ни од меморијата на ресиверот да се префрла,може само да се бриша сниманото[DOUBLEPOST=1455149243][/DOUBLEPOST]Со картичка за во телевизор тие или стандарден ресивер

Да, ама од тие 59, седум-осум се повторват оние на МРТ. ХД ова она.

Зошто е српски преводов на синестар 1 и 2? Убаво си беше македонски

moze li nekoj da mi kaze sto e ci module kako se koristi i kaj moze da se nabavi?dali gi otvara site digitalni kanali pr.sto gi fakas so antena pozdrav

moze li nekoj da mi kaze sto e ci module kako se koristi i kaj moze da se nabavi?dali gi otvara site digitalni kanali pr.sto gi fakas so antena pozdrav
Се фаќа како што фаќаш со ресиверот. Придобивки се тоа што:
1. Користиш едно даљинско (она од телевизорот)
2. Поубај се сликите.

dali moze bez pretplati bez nisto da si nabavis i da si gledas scrambled channel :angel:

Ја тргнаа CNN еден саат и на нејзино место одеше ТВ Еспања. Сега пак ја вратија CNN. Таман се израдував дека ги тргнаа кретените од CNN...o_Oo_Oo_O
Како е ова можно?

Ја тргнаа CNN еден саат и на нејзино место одеше ТВ Еспања. Сега пак ја вратија CNN. Таман се израдував дека ги тргнаа кретените од CNN...o_Oo_Oo_O
Како е ова можно?
Можно е ако го земаат од сателит каналот па од таму да имало некој промени со телевизијата па CNN да има променето фрекфенција и додека ја нашле седел друг канал кој со таа промена се наоѓал на местото од CNN . Исто вака и на MaxTV се деси еднаш и наместо Fashion tv одеше World fashion саат ипол.

Друго не знам што може да е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom