A1 TV кабелска телевизија (Blizoo/Cabletel/Vip TV) - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Xak
  • Време на започнување

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
нема шанси. Овие куртони да имаа намера да пуштат Спорт Клуб или да беа блиску до пуштање до сега ќе имаше навестување некое и галама ќе дигаа ко кознае каква невозножна работа да направиле.
Не се они од тие што на сец прават вакви нагли потези. Пуштиле некој канал за деца, па на ФБ се посраа од радост и го најавија ко да пуштиле Премиере !

Иначе ви го препорачувам нивниот фан пејџ, чисто за тепање досада. Јако е како на секое нивни соопштение доле во коментарите им се реди све до 10 колено ради Спорт Клуб. Има навреди и пцовки што нема да чуеш на ниедно друго место :icon_lol:
Али ги бришат сеа, порано беше јако, 40 коментари у секунда искачаа :pos:

Moze kaj mene da ne go pustate ovoj kanal, odbite mi go od pretplatata...
Ѕвер :pos:

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Мамичето да им го ебам, сред утакмица снема кабловска, грди едни, за што кур им плаќаме ја не знам!

Член од
11 јуни 2011
Мислења
382
Поени од реакции
187
И јас имам информација дека ќе има нови канали. Цртаниот канал што го пуштија е еден од многуте канали. Очекувајте изненадување за брзо. Поздрав

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
И јас имам информација дека ќе има нови канали. Цртаниот канал што го пуштија е еден од многуте канали. Очекувајте изненадување за брзо. Поздрав
Да де, ќе стават уште 3 инфо канали.

G

_Ghost_

Гостин
Си наместив дома од оваа дигиталнава и програмине сецкаат ко стрим на сопкаст да гледам. Нормално е тоа?

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Си наместив дома од оваа дигиталнава и програмине сецкаат ко стрим на сопкаст да гледам. Нормално е тоа?
Или ресиверот (слаб/расипан) или сигналот(слаб) или телевизорот(не држи толку јак сигнал) е :D:D
Ако се прават коцкици и сецка звукот ондак сигналот е сигурно. На сите канали ти праи така?
Елиминирај едно по едно да дознаеш шо е.

G

_Ghost_

Гостин
Или ресиверот (слаб/расипан) или сигналот(слаб) или телевизорот(не држи толку јак сигнал) е :D:D
Ако се прават коцкици и сецка звукот ондак сигналот е сигурно. На сите канали ти праи така?
Елиминирај едно по едно да дознаеш шо е.
Според дијагнозава, сигналот ќе да е. Сите програми така се. Ќе ги контактирам нив па ќе бараме чаре.
Туку ме интересираше уште нешто. Има начин на трите телевизори да се намести дигиталнава? Нешто како switch или што знам што.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Според дијагнозава, сигналот ќе да е. Сите програми така се. Ќе ги контактирам нив па ќе бараме чаре.
Туку ме интересираше уште нешто. Има начин на трите телевизори да се намести дигиталнава? Нешто како switch или што знам што.
Има, али треба телевизорите да ти имаат вграден дигитален ресивер (DVB-T). Иначе ќе треба да плаќаш ресивер за секој телевизор посебно.

Член од
7 февруари 2005
Мислења
688
Поени од реакции
76
Има, али треба телевизорите да ти имаат вграден дигитален ресивер (DVB-T). Иначе ќе треба да плаќаш ресивер за секој телевизор посебно.
Да те корегирам нее DVB-T туку е DVB-C(cable) а Т е терестријал за БООМ да фаќаш али немаат Камови така да мора да имаш ресивер :) Јебена држава јебен закон....

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Да те корегирам нее DVB-T туку е DVB-C(cable) а Т е терестријал за БООМ да фаќаш али немаат Камови така да мора да имаш ресивер :) Јебена држава јебен закон....
Тачно, моја грешка.

Член од
11 јуни 2011
Мислења
382
Поени од реакции
187
Ако сакаш за уште еден ТВ ресивер се доплаќа уште 99 ден месечно. Мислам може и за 3 не сум сигурен прашај во инфо центарот.

Kajgana Shop

На врв Bottom