сега скоро како фамилија правевме од доксис на оптика,сличен пакет беше и даваа Хуавеи мислам беше и ако си со кабелска,најновите модели на ресивери КАОН правеа целосен апгрејд на сите телевизори и ги одземаа старите ресивери со картица и КаМодул картица.Скроз одат на оптика.Sakam da se prefrlam na optika 100 so 100 sto davaat oprema i dali ima vifi vo taa oprema inace sega sum na 100 10 doksis
A toa hueaevi ima wifi vgradeno vo nego ili ne? Kako ovoj sto ima sega ubee sto go koristam?сега скоро како фамилија правевме од доксис на оптика,сличен пакет беше и даваа Хуавеи мислам беше и ако си со кабелска,најновите модели на ресивери КАОН правеа целосен апгрејд на сите телевизори и ги одземаа старите ресивери со картица и КаМодул картица.Скроз одат на оптика.
Намерно се става од поновите ресивери за да имаат подобра контрола на телевизија и за корекции од Подршка 1234 центарот.
да имаш 5ка и 2,4ghz истовремено две мрежи пуштеноA toa hueaevi ima wifi vgradeno vo nego ili ne? Kako ovoj sto ima sega ubee sto go koristam?
И треба да се напомене дека не следуваат ресиверите во претплатата пример ако пишува 2 тв приклучоци на тој М пакетот тоа е за смарт тв да ги активираш како апликација а ако сакаш ресивери секој се доплаќа плус 99денсега скоро како фамилија правевме од доксис на оптика,сличен пакет беше и даваа Хуавеи мислам беше и ако си со кабелска,најновите модели на ресивери КАОН правеа целосен апгрејд на сите телевизори и ги одземаа старите ресивери со картица и КаМодул картица.Скроз одат на оптика.
Намерно се става од поновите ресивери за да имаат подобра контрола на телевизија и за корекции од Подршка 1234 центарот.
изгледа,зборам од мое искуство оти сме еден носител на договорот со А1.И треба да се напомене дека не следуваат ресиверите во претплатата пример ако пишува 2 тв приклучоци на тој М пакетот тоа е за смарт тв да ги активираш како апликација а ако сакаш ресивери секој се доплаќа плус 99ден
Cekaj ja sega imam 2 tv besplatno sega ke treba da plakam 100 denari za 2 televizori???И треба да се напомене дека не следуваат ресиверите во претплатата пример ако пишува 2 тв приклучоци на тој М пакетот тоа е за смарт тв да ги активираш како апликација а ако сакаш ресивери секој се доплаќа плус 99ден
прашај си дирекно на 1234,од каде да знаеме преку форум не прашуваш,не знаеме кои услови и поволности имаш со договорот.Cekaj ja sega imam 2 tv besplatno sega ke treba da plakam 100 denari za 2 televizori???
Pokrienosta kakva e? I kolku vadi so wifi brzina?да имаш 5ка и 2,4ghz истовремено две мрежи пуштено
Никој не може да ти гарантира Вифи брзина. Ниту еден оператор.Pokrienosta kakva e? I kolku vadi so wifi brzina?
Ima svoi zalihi nema sorabotka so prodavnica, jas sum prodazen agent ako te interesira nesto poveliСо која продавница соработуваат А1 за продавање телевизорои? Или си имаат свои залихи? Бидејќи не ми треба нов телефон а треба да го обновам договорот сакам да земам телевизор од кај нив па незнам од каде и со кој квалитет продаваат?