A1 TV кабелска телевизија (Blizoo/Cabletel/Vip TV) - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Xak
  • Време на започнување
Член од
14 август 2010
Мислења
812
Поени од реакции
526
Sakam da se prefrlam na optika 100 so 100 sto davaat oprema i dali ima vifi vo taa oprema inace sega sum na 100 10 doksis

Член од
12 август 2024
Мислења
107
Поени од реакции
155
Sakam da se prefrlam na optika 100 so 100 sto davaat oprema i dali ima vifi vo taa oprema inace sega sum na 100 10 doksis
сега скоро како фамилија правевме од доксис на оптика,сличен пакет беше и даваа Хуавеи мислам беше и ако си со кабелска,најновите модели на ресивери КАОН правеа целосен апгрејд на сите телевизори и ги одземаа старите ресивери со картица и КаМодул картица.Скроз одат на оптика.
Намерно се става од поновите ресивери за да имаат подобра контрола на телевизија и за корекции од Подршка 1234 центарот.

Член од
14 август 2010
Мислења
812
Поени од реакции
526
сега скоро како фамилија правевме од доксис на оптика,сличен пакет беше и даваа Хуавеи мислам беше и ако си со кабелска,најновите модели на ресивери КАОН правеа целосен апгрејд на сите телевизори и ги одземаа старите ресивери со картица и КаМодул картица.Скроз одат на оптика.
Намерно се става од поновите ресивери за да имаат подобра контрола на телевизија и за корекции од Подршка 1234 центарот.
A toa hueaevi ima wifi vgradeno vo nego ili ne? Kako ovoj sto ima sega ubee sto go koristam?

Член од
12 јуни 2017
Мислења
393
Поени од реакции
256
И треба да се напомене дека не следуваат ресиверите во претплатата пример ако пишува 2 тв приклучоци на тој М пакетот тоа е за смарт тв да ги активираш како апликација а ако сакаш ресивери секој се доплаќа плус 99ден

Член од
12 август 2024
Мислења
107
Поени од реакции
155
И треба да се напомене дека не следуваат ресиверите во претплатата пример ако пишува 2 тв приклучоци на тој М пакетот тоа е за смарт тв да ги активираш како апликација а ако сакаш ресивери секој се доплаќа плус 99ден
изгледа,зборам од мое искуство оти сме еден носител на договорот со А1.
Има интернет, 4 телевизори, 2 телефонски броја и скоро сите пакети на канали.

Член од
14 август 2010
Мислења
812
Поени од реакции
526
Cekaj ja sega imam 2 tv besplatno sega ke treba da plakam 100 denari za 2 televizori???

Член од
12 август 2024
Мислења
107
Поени од реакции
155
Cekaj ja sega imam 2 tv besplatno sega ke treba da plakam 100 denari za 2 televizori???
прашај си дирекно на 1234,од каде да знаеме преку форум не прашуваш,не знаеме кои услови и поволности имаш со договорот.

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.566
Поени од реакции
5.610
Pokrienosta kakva e? I kolku vadi so wifi brzina?
Никој не може да ти гарантира Вифи брзина. Ниту еден оператор.
Солидна е на оптика брзината на вифи, барем тие што ги знам а и јас лично не сум имал проблем. Ако претерани зависиш од вифи ( што не верувам) земи си квалитетен дополнителен рутер и немаш гајле.

Иначе Хуавеи онт то би требало боље од Убето да те тера

Член од
31 мај 2009
Мислења
73
Поени од реакции
30
Со која продавница соработуваат А1 за продавање телевизорои? Или си имаат свои залихи? Бидејќи не ми треба нов телефон а треба да го обновам договорот сакам да земам телевизор од кај нив па незнам од каде и со кој квалитет продаваат?

Член од
12 јуни 2022
Мислења
1.178
Поени од реакции
536
Со која продавница соработуваат А1 за продавање телевизорои? Или си имаат свои залихи? Бидејќи не ми треба нов телефон а треба да го обновам договорот сакам да земам телевизор од кај нив па незнам од каде и со кој квалитет продаваат?
Ima svoi zalihi nema sorabotka so prodavnica, jas sum prodazen agent ako te interesira nesto poveli

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.654
Поени од реакции
8.084
Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom