A1 телевизија

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Се е убаво со А1, најквалитетна програма имаат, али ова со АНГЕЛИ што ќе го направат им е најлош можен потег

Се е убаво со А1, најквалитетна програма имаат, али ова со АНГЕЛИ што ќе го направат им е најлош можен потег

Да, требаше да ја даваат Лалола на А1 наместо на А2. :vozbud::vozbud::vozbud:

Нека прават што сакаат, само нека не си го играат курот со преносите од Премиер Лигата.

па за ЛАЛОЛА и не се секирам ама ИЧ, не знам зашто толку фама дигнав за нешто што не знаев какво е и длаи вреди да се гледа
али со Ангели е друг случајот, давале 166 епизоди на А1, и сега одеднаш на А2, сепак не чини
што и да загледаш, не чини ако ти го прекинат така

Според мене најдобра македонска телевизија, од се по нешто има...респект за нив. А и највеќе се трудат, се што ќе дадат да биде со квалитет.

Од македонскиве телевизии највеќе ја гледам. Има интересни серии (не зборам за шпанероси, туку за ЦСИ, Вовед во анатомија, Очајни домаќинки), а вестите од 19 часот не ги пропуштам :wink: Ама ептееен го тупат со рекламите! :kesa:

ако не знаете на А1 има една серија од шпоанско говорно подрачје и ВЕЌЕ две години не даваат класични шпански серии какви што порано гледавме сите, такви сега одат само на Сител
баш видете дали на А1 сертиите се такви, од понеделник почнува МАШКА ЧЕСТ која е сосем различна од сите, единствено јазикот е ист каково другите шпански серии

од понеделник почнува МАШКА ЧЕСТ која е сосем различна од сите, единствено јазикот е ист каково другите шпански серии
Многу си ми контрадикторна девојко,прво велиш дека си погрешила со Лола дека си кревала фама а не си ја гледала,истово го правиш и со "Машка чест",од кај ти знаеш дека е толку добра серија?!Јас искрено кога ја видов рекламата помислив дека е хрватска сапуница у стилот на "Понос Раткајевих",иста музика,слична тематика,победна реализација...:toe:

епа ЛОЛА не сум видела ништо и се разочарав кога видов дека е тралалајка серијата
а за ова жалам што ќе ти го разочарам впечатокот, али идеше на ЕРА, имам доста сцени видено и врска нема со хрватска серија

епа ЛОЛА не сум видела ништо и се разочарав кога видов дека е тралалајка серијата
а за ова жалам што ќе ти го разочарам впечатокот, али идеше на ЕРА, имам доста сцени видено и врска нема со хрватска серија
Демит,ми ја погази теоријата :salut:

A што ќе биде сега со Ангели? ... и нели е сега веќе крај на втората сезона? пред неколку месеци најавуваа дека првата сезона завршува, а и серијата тече веќе долго време.. до сега мислев дека Ангели дефинитивно ќе завршат уште малку, а сега овде читам дека е некаде на средина ??? :nesum:

во среда завршува прва сезона
а од идната недела изгледа почнува 2 сезона на А2 за жал, ќе видиме
иначе сега ќе се снима и трета сезона

Сега гледав на вести, А1 слави 16 години постоење.
Епа, среќен им роденден.
Прочитав некаде дека А1 е меѓу првите приватни телевизии на балканот (мислам дека е втора, ама да не излажам)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom