A1 телевизија

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Знае некој која сесија од серијата „24“ ја даваат сега на а1?
( сакам да ги даунлоадирам тие што ги немам гледано, па се обидувам да дознаам што немам гледано )

Знае некој која сесија од серијата „24“ ја даваат сега на а1?
( сакам да ги даунлоадирам тие што ги немам гледано, па се обидувам да дознаам што немам гледано )
3та сезона втора епозода.

Ми се допага кај А1 што даваат убави филмомви ама за време на филмот кога ке дадат реклами траат 15 минути и ми се допага што даваат фудбал за време на викендите

Mene me nerviraat koga reklamiraat nekoja serija(t.e.sekoja serija):najgledanata serija samo na A1:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

А1 за 2008/2009 ни нуди богата филмска програма. на a1.com.mk во десната колона најдолу можете да го видите трејлерот.
Од кратките прикази можев да ги препознаам: Хари Потер, Троја, Трипл Х, Спајдермен (ваљда двојката) итн...

Им пратив мејл на А1, најверојатно ќе идат
-XXX
-Спајдермен 2
-Хари Потер 3 (ваљда претходно и 2-риот)
-Hellboy
-Чарлиевите ангели 2
-Lord of the rings 3 (изгледа и тој ќе го има :helou:)
-Troja
Ова се отприлика филмовите кои беа на рекламата
:helou::helou:

па во последниве години најдобра телевизија во Македонија е добри филмови даваат серии некои шоуа како операција триумф преживеан и др работи

Најдобра телевизија се моментално,али прекурчуваат со рекламите,на секои 5 мин. а имаат добри емисии,спорт,добри вести,само да намалат малце со рекламите,дават многу

Најдобра телевизија се моментално,али прекурчуваат со рекламите,на секои 5 мин. а имаат добри емисии,спорт,добри вести,само да намалат малце со рекламите,дават многу
да за рекламите стварно е нервозно ама од тоа живеат

има само два блока реклами во еден час, а мислам дека максимум време за реклами е 12-15 нинути во еден час. општо на сите телвизии е така. :smir:

Воопшто не ја гледам А1 телевизија причина дебилноста на Велија Рамковски. Мислам дека поради неговите сопствени фрустрации ќе се уништи и себе а и се околу себе.Се што сакам да гледам го има на кабелскиве, ем поубава слика и се пред нив даваат се. А ова вестите ми се толку одвратни што не можам да ги сфатам и новинарите што работат уште таму, се брукаат себе си, страшен непрофесионализам.:nenene:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom