A1 Net Lite безжичен Интернет - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Network
  • Време на започнување Време на започнување
Сугестија до сите кои што сакаат да потпишуваат договор со ОNE BLIZOO T-HOME за интернет.Многу е важно од која населба во Скопје се ( нека си ги прашаат прво комшиите каква услуга имаат и дали се задоволни од неа) па потоа да склучуваат договор без разлика дали е ONE BLIZOO T-HOME.

Интернетов вчера и денеска ми е ЛАЈНО. Нема 10 мин да не поминат а да не паднат. Сменав модем уште повеќе проблеми имам сега :facepalm:

Интернетов вчера и денеска ми е ЛАЈНО. Нема 10 мин да не поминат а да не паднат. Сменав модем уште повеќе проблеми имам сега :facepalm:
Kaj mene vo red e....da ne e lokalen problem?

И јас немам никакви проблеми изгледа е локален проблем

Да прашам дали ова е нормална брзина за интернетов?
Ме префрлија на новиот пакет интернет и телефон (800 ден)
Мислам дека нема промена во брзината на download...
Треба со некого да се расправам на 181?

speedtest3.jpg

Pa vidi nekoj den kako ke bidit brzinata...i drugo dali i pred da se prefrlish na noviot paket imase poslab net? ova e od kaj mene prviot den koga mi go aktiviraa netot:

1674922794.png

A ova e od pred 1 minuta:

1774776317.png

ps (posle 3-4 dena se krena nad 6mb)

Да прашам дали ова е нормална брзина за интернетов?
Aj пробај пушти нешто на торент и види колку ќе ти е брзината на даунлоад.. ако ти е 500-600 кб/с значи немаш гајле, толку е на сите..а ова спид тест незнам колку е меродавно.. мене еве колку ми извади сеа..
1774786540.png

Aj пробај пушти нешто на торент и види колку ќе ти е брзината на даунлоад.. ако ти е 500-600 кб/с значи немаш гајле, толку е на сите..а ова спид тест незнам колку е меродавно.. мене еве колку ми извади сеа..
1774786540.png

eve torent:

aaaaa.jpg

brzinata varira od 620-770kb

1774786540.png

Претходно ми одеше максимум до кај 420 кб/с
Сега е горе доле исто, просекот се движи меѓу 400 кб/с

brzina.jpg

Претходно ми одеше максимум до кај 420 кб/с
Сега е горе доле исто, просекот се движи меѓу 400 кб/с

2t7+9ZKCK8CA4+4RPQT4TPoVNi7MsRAoAAADgHf8P+G2TkPk0WzMAAAAASUVORK5CYII=
Jaви им се, помалтретирај ги .. за тоа се ставени таму да помогнат кога се има проблем.

Pa vidi nekoj den kako ke bidit brzinata...i drugo dali i pred da se prefrlish na noviot paket imase poslab net? ova e od kaj mene prviot den koga mi go aktiviraa netot:

1674922794.png

A ova e od pred 1 minuta:

1774776317.png

ps (posle 3-4 dena se krena nad 6mb)

Ваква ако е работата како што викаш, тогаш добро.
Пошто мене синоќа ми се ресетира бројачот (значи нецели 24 саати откако ми е активиран новиот пакет), брзината си е иста како претходно.
Инаку сум немал никогаш проблеми со брзината, стандардно си бев 350-400 кб/с download. Сега рачунав ќе стигне до кај 600 кб/с барем.

Ај ако било вака кај тебе ќе почекам до утре (не дека ми е нешто итно), па ако продолжи истава брзина ќе досаѓам на 181...

Фала и на двајцата за помошта.

Ваква ако е работата како што викаш, тогаш добро.
Пошто мене синоќа ми се ресетира бројачот (значи нецели 24 саати откако ми е активиран новиот пакет), брзината си е иста како претходно.
Инаку сум немал никогаш проблеми со брзината, стандардно си бев 350-400 кб/с download. Сега рачунав ќе стигне до кај 600 кб/с барем.

Ај ако било вака кај тебе ќе почекам до утре (не дека ми е нешто итно), па ако продолжи истава брзина ќе досаѓам на 181...

Фала и на двајцата за помошта.

Ako ti bila i porano ista brzinata taka i sega moze da ti ostane poso nisto ne se menuva so paketov..samo poveke GB za pomalce pari...drugo se e isto ama sepak ti javi se na 181 i kazi im sho e kaj..po maltretiraj gi :)))

Што е фркава со странава што им е, secure.drndrnjadinja? Порано ми покажуваше колку гига ми остануваат, сеа само покажува колку се потрошени. Моментот е што од 1 март треба да имам 400 гига лимит за разлика до сеа што имав 40 гига само, ама има фора/квар/фрка/што и да е ми покажуваше дека имам симнато 20 гига, сеа ми покажува само 6 дека сум симнал. Што им е проблемот xD

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom