- Член од
- 2 ноември 2008
- Мислења
- 146
- Поени од реакции
- 15
Јас го јадев. 21 гб. +
За 10 GB 1000 денара, е каква е ваа нивна математика ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас го јадев. 21 гб. +
За 10 GB 1000 денара, е каква е ваа нивна математика ?
Епа таква е, истата брзина ја имаш но плаќаш дебело.
Стандард ми е таа брзина, веќе 1ипол година..А што брзина постигнуваш, може еден тест од speedtest.net ? Ми треба за еден другар на ONE е ама во почетокот имаше некоја понуда 30 GB нет и он земал, па сега наскоро ќе мора да смени пакет
Ваљда или системот избаговал или ти си избаговалONE го зголемија сообраќајот на пакетите или системот за проверка нешто му се избагова? Пред 2 сати проверував имав уште некаде 2,5 GB, сега проверувам и гледам имам уште 22 GB![]()
btw го имам пакетот NET M со 20 GB сообраќај.
ONE го зголемија сообраќајот на пакетите или системот за проверка нешто му се избагова? Пред 2 сати проверував имав уште некаде 2,5 GB, сега проверувам и гледам имам уште 22 GB![]()
btw го имам пакетот NET M со 20 GB сообраќај.
се јавив јас ...на корисниците од денес ќе им биде зголемено дупло не е никаква грешка![]()
А колку е цената, иста ќе биде 600 мкд ?
I mene mi rekoa taka, namesto 20, 40 ke bidat a tie koi imat paket L ke im bidat pusteni 80 giga.:tv:се јавив јас ...на корисниците од денес ќе им биде зголемено дупло не е никаква грешка![]()
Сањам те сањам скоро сваке ночи, така испаѓа работатасе јавив јас ...на корисниците од денес ќе им биде зголемено дупло не е никаква грешка![]()