A1 Net Lite безжичен Интернет - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Network
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе може ли некој да ми каже до кога https://secure.on.net.mk ќе се надградува ?

Се има ли некој јавено ?
Бидејќи се нервирам, а ако им се јавам има голема можност личноста што ќе ми се јави да има Трауми во понатамошниот тек на својот Живот.

Помина точно цел месец од кога поднесов барање за новиот договор (преминување на тарифа) и ми се немаат ни јавено.Ми рекоа за три недели ке биде се средено, а еве цел месец помина и ни глас од нив немам слушнато.Им се јавив и ми викаат незнаеле ништо, да чекам они ке дојделе кога тогаш :tapp:

Помина точно цел месец од кога поднесов барање за новиот договор (преминување на тарифа) и ми се немаат ни јавено.Ми рекоа за три недели ке биде се средено, а еве цел месец помина и ни глас од нив немам слушнато.Им се јавив и ми викаат незнаеле ништо, да чекам они ке дојделе кога тогаш :tapp:
I mene mi rekoja za 10-15 dena ama potraa 37 dena. Ako sakas pobrzo da zavrsis rabota dosadvi im vo salon i na 181...plus prvo opremata treba da ja dobies i tek posle 5-7 dena ke ti go aktiviraat internetot.

I mene mi rekoja za 10-15 dena ama potraa 37 dena. Ako sakas pobrzo da zavrsis rabota dosadvi im vo salon i na 181...plus prvo opremata treba da ja dobies i tek posle 5-7 dena ke ti go aktiviraat internetot.

Зошто би се чекало 7 дена за тоа? Мене ми рекоа дека три недели ке траело префрлувањето на линијата (преку телеком да оди) пошто на рутер се мењам сеа и кога ке се префрли ќе ме викнат да дојдам да си го земам бумот и рутерот само.Си го користам овој интернет сеа, и кога ке го активираат тој тогаш само ке се конектирам преку рутерот

Зошто би се чекало 7 дена за тоа? Мене ми рекоа дека три недели ке траело префрлувањето на линијата (преку телеком да оди) пошто на рутер се мењам сеа и кога ке се префрли ќе ме викнат да дојдам да си го земам бумот и рутерот само.Си го користам овој интернет сеа, и кога ке го активираат тој тогаш само ке се конектирам преку рутерот
Cim se prefrlashsamo togash pobrzo odi rabotata,,,jas prefrliv linija od telekom na one i plus internet zedov od niv 36 dena cekav za sve komplet...16 dena za telefonot + 14 dena za opremata + 6 dena za aktivacija na internetot....a ti cim imas nivni net togash ne bi trebalo prerlanjato da e poveke od 2 dena...prasaj si za sigurno :)))

Што бидна со тој систем нивен што се надградува?Меил им пишав да видам зошто не работи и не ми одговорија!

Што бидна со тој систем нивен што се надградува?Меил им пишав да видам зошто не работи и не ми одговорија!

Којзнае, Идиоти се :/
2 недели надградба прават, како да се спремаат ракета на Месечината да лансираат.

Чоече интернетов вечерва ми е катастрофа, конект дисконект на секој 10 мин ми прави :facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom