A1 Net кабелски Интернет - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Swifty
  • Време на започнување Време на започнување
Јас колку што знам секој нареден ТВ приклучок на А1 се доплаќа 100 денари,незнам дали станува збор само за приклучок без ресивер или со ресивер.

Каде може во Мојот А1 да се гледа колку си трошел дома интернет? Дали може на таа апликација да се стават сите мобилни броеви?

Телеком тоа имаат во апликацијата овде на А1 не можам да најдам.

Каде може во Мојот А1 да се гледа колку си трошел дома интернет? Дали може на таа апликација да се стават сите мобилни броеви?

Телеком тоа имаат во апликацијата овде на А1 не можам да најдам.
Со фиксниот број треба акаунт да направиш. Во делот состојба би требало да пишува колку интернет имаш потрошено.

Со фиксниот број треба акаунт да направиш. Во делот состојба би требало да пишува колку интернет имаш потрошено.
Јас направив со мобилниот. Не може да се додаде и фиксен?

Nema za fix net , jas go imam vo moj a1 soobrajkaj 0 pisuva
На Телеком е подобра апликацијата. Не дека можам за еден месец цел да го истрошам домашниот оптички интернет па ми треба многу да знам ама попрегледно е се да пишува.

Туку се менува бројот на фиксната линија/ телефонот кога се префрлаш во А1? Влегов во пакети и кога отидов во тоа одбери фиксна линија ми даде сосема друг број. Додека бев во Телеком ми беше друг бројот на фиксниот телефон.

На Телеком е подобра апликацијата. Не дека можам за еден месец цел да го истрошам домашниот оптички интернет па ми треба многу да знам ама попрегледно е се да пишува.

Туку се менува бројот на фиксната линија/ телефонот кога се префрлаш во А1? Влегов во пакети и кога отидов во тоа одбери фиксна линија ми даде сосема друг број. Додека бев во Телеком ми беше друг бројот на фиксниот телефон.
Ако немаш направено преносливост на број нов број ти даваат

Ако немаш направено преносливост на број нов број ти даваат
Добро е фиксен телефон не паметам од кога не сум користел а имав и стоеше за украс . Преходниот број од фиксниот телефон го знаев напамет и чудно ми дојде кога видов друг.

Уште нешто да прашам оној што ми го дадоа Nokia wifi beacon 2 како точно треба да се уклучи да работи?

Пробував нешто според упатства и со помош на апликацијата ама не ми е јасно мора да биде врзан за рутер, модем?
Дека во едната соба немам рутер, немам модем освен телевизор и андроид боксот од А1.

Пробував со пасвордот на самиот nokia wifi beacon 2 што го има ама не ми се поврзува.

Уште нешто да прашам оној што ми го дадоа Nokia wifi beacon 2 како точно треба да се уклучи да работи?

Пробував нешто според упатства и со помош на апликацијата ама не ми е јасно мора да биде врзан за рутер, модем?
Дека во едната соба немам рутер, немам модем освен телевизор и андроид боксот од А1.

Пробував со пасвордот на самиот nokia wifi beacon 2 што го има ама не ми се поврзува.

Треба кабел изгледа да спроведеш од рутерот до ова мешот. Лан кабел ти треба.

Треба кабел изгледа да спроведеш од рутерот до ова мешот. Лан кабел ти треба.
ми остана кабел Lan уште од Телеком што е спроведен за во ресивер во дневна и до соба за во рутер.

Дали тој може пак да го искористам?

ми остана кабел Lan уште одека бев во Телеком што е спроведен од дневна (за во ресивер) до соба за во рутер. Дали тој може пак да го искористам?

Да, користи го тој. Кога ќе добие нет ќе работи

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom