- Член од
- 30 јануари 2011
- Мислења
- 1.264
- Поени од реакции
- 1.079
Некој да не знае кога ќе се среди срањево? Напредок, ми отвара спидтест ама нереални бројки ми дава...
Сменети се цените само за 3 месеци - првите 3 месеци промотивно.
убаво викаш... На друг сервер реалната слика ја даваЛуѓе, не мерете со Скопје, тој начин на мерење ја анализира брзината на линкот-конекцијата од вас со Близу, не на трансферот.
Ама мене не ми треба најдобриот.Сменети се цените само за 3 месеци - првите 3 месеци промотивно.
Цената за најдобриот пакет, 1 година договор е 3000 денари.
Кога ќе застанеш на Скопје со маусот ќе ти се појават 2 сервера, едниот на Близу другиот на Т-хоум... Пробај на Т-хоум, ќе чекаш 2 саата да завршиепа на кој сервер
Да да, сега гледам дека нудат 50/50 пакет за 2000, ова е веќе добра цена- понуда, ако се знае дека Близу за исто брз пакет т.е. поспор (аполоадот е лимитиран на 1 мегабит) бараат 2000 денари.Ама мене не ми треба најдобриот.
3 Max Optic Start 2000 за една година, 50/50 брзина и 600 гига лимит
Лошата работа е што пак треба со лоповите да се маткам.
http://my.beocity.net/ овде ја дава реалната брзина што ја користеш моментално кога проверуваш.епа на кој сервер
кај мене вика 136
Вечерва нешто не е во ред со брзината на близу инаку само на тоа верувам покажува секогаш точно барем кај менекај мене вика 136
пред малце симнував филмче и го симнуваше со 900kbps,300-400 после,сеа др покажува на speed testoviВечерва нешто не е во ред со брзината на близу инаку само на тоа верувам покажува секогаш точно барем кај мене