- Член од
- 29 јуни 2018
- Мислења
- 3.588
- Поени од реакции
- 5.626
На што технологија?некој што ставал скоро нет од а1, што модем даваат?
Ако си доксис најверојатно ќе добиеш Убе.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На што технологија?некој што ставал скоро нет од а1, што модем даваат?
znam zatoa itno e tamu potrebno da se smeniKocanu lom, od prv povik nema sansi da se razberes so nekoj ili toj ne te slusa ili ti ne go slusas pa se prejavuvas pa ovaka pa onaka, gluposti zivi.
A 4g pokirenosta e mnogu mala opsto vo Kocani i selata od odamna e slaba pokrienosta ne od sega.
A pak doksisot e super, ping nemam nad 15ms nikad, 9 mi e najcesto. Super stabilen e a predtoa premnogu snemuvase. Tehnicarite mi rekoa deka i optika ke se pusta od druga godina vo selata cudno mi e bidejki sme daleku od gradot ama eve najverojatno nema da ne izlazat, telekom tuka na adsl edvaj nad 5mbps.znam zatoa itno e tamu potrebno da se smeni
A1 Towers ima nov direktor, Ivo Ivanovski... Makedonec.
И да надополнам дека овој не е етнички македонец туку етнички влав бидејки на таква функција етнички македонец не може ни да се доближи а не пак да ја добие па дури и 10 факултети да има завршено во странство.Што се однесува до 1 јавен обвинител или 1 судија кој би го сместил ајванот во затвор таков нема и нема да има во иднина бидејки влашкото криминално и политичко лоби го држи судството преку свои луѓе,банкарскиот систем како и 90% од политичките партии што 30 години не доведоа до ова дереџе на кое сме сега.Овој изрод, истата гнаса која го истурка нелегалното спојување на Вип и Оне ?
![]()
Богато го наградија за нелегалното спојување на Вип и Оне, прво директорска позиција во Софија, балкански татарстан, па потоа директорска позиција во Австрија, а сега повторно директорска позиција во А1 Кули.
Пример од учебник за тоа како корумпираноста се исплати ако знаеш на кого да се продадеш себеси во замена за нешто што не е твое.
Ако некогаш во Македонија се појави барем 1 (ЕДЕН) јавен обвинител со здрав ум и разум, оваа гнаса експресно ќе заврши во притвор, а ако истовремено во Македонија се појави барем 1 (ЕДЕН) судија со здрав ум и разум, истата оваа гнаса нема да го види светот од надворешната страна на затворските решетки до крајот на веков.
Eve od ovoj prevarat,i baznite ne rabotat.......Овој изрод, истата гнаса која го истурка нелегалното спојување на Вип и Оне ?
![]()
Богато го наградија за нелегалното спојување на Вип и Оне, прво директорска позиција во Софија, балкански татарстан, па потоа директорска позиција во Австрија, а сега повторно директорска позиција во А1 Кули.
Пример од учебник за тоа како корумпираноста се исплати ако знаеш на кого да се продадеш себеси во замена за нешто што не е твое.
Ако некогаш во Македонија се појави барем 1 (ЕДЕН) јавен обвинител со здрав ум и разум, оваа гнаса експресно ќе заврши во притвор, а ако истовремено во Македонија се појави барем 1 (ЕДЕН) судија со здрав ум и разум, истата оваа гнаса нема да го види светот од надворешната страна на затворските решетки до крајот на веков.
A1 e edinstveniot operator sto ne mrda od mesto.... ni kaj nas ni vo Srbija ni vo Hrvatska ni vo Bugarija... sekade se isti ponudi od pred 2 godini, nisto novo, dodeka drugite gazat. Nisto cudno. Ete kaj nas Combo Box 500GB vovedoa pred 1 godina, brzinata uste e ogranicena na 50/2 iako na optika gi dupliraa... nema L paket so 1TB, uste nema 5G paket so nov moderen ruter kako sto imaat site naokolu... Navodno septemvri za rodendenot spremaat golem bum, ama tesko da sme optimisti.Eve od ovoj prevarat,i baznite ne rabotat.......
Ne cinele huawei i zte,cinele ovie so se odobreni od usa- motorola, ericson,nokia koj bea drugite....
A jas nekolku dena se dumam zosto mi stigaat miss call ,pa toa nema mreza zatoa bilo......na 1 crta (a mrezata Prilep bila zavrsena).....
Koj bum so 1 crta mreza.....nema bum samo nazad ....A1 e edinstveniot operator sto ne mrda od mesto.... ni kaj nas ni vo Srbija ni vo Hrvatska ni vo Bugarija... sekade se isti ponudi od pred 2 godini, nisto novo, dodeka drugite gazat. Nisto cudno. Ete kaj nas Combo Box 500GB vovedoa pred 1 godina, brzinata uste e ogranicena na 50/2 iako na optika gi dupliraa... nema L paket so 1TB, uste nema 5G paket so nov moderen ruter kako sto imaat site naokolu... Navodno septemvri za rodendenot spremaat golem bum, ama tesko da sme optimisti.
Многу тешко дека Прилеп ќе го досредат како што треба, кај имаш имаш сигнал кај нема ќе се мачи телефонот. На едно планинско село ми снемуваше скроз мрежа на А1, пишуваше No Service и рачно доста го преповрзував, а еднаш ја имаше мрежата само на Telekom MK даено. Откако некои ги обновиле наводно договорите интернетот станал доста поспор од претходно. Во Австрија се Нокиа екслузивен партнер на А1 и овде сигурно тие се надлежни за поставување на опрема.Eve od ovoj prevarat,i baznite ne rabotat.......
Ne cinele huawei i zte,cinele ovie so se odobreni od usa- motorola, ericson,nokia koj bea drugite....
A jas nekolku dena se dumam zosto mi stigaat miss call ,pa toa nema mreza zatoa bilo......na 1 crta (a mrezata Prilep bila zavrsena).....
Мрднати се доста: 20% намалена претплата и гратис 3GB во роаминг, А1 Special+ тарифа со 10GB и се неограничено за 349 денари/месечно, проширување на оптичка мрежа низ сите поголемј градови, модернизација на мрежата која им донесе да бидат под телеком во однос на брзина и достапност.A1 e edinstveniot operator sto ne mrda od mesto.... ni kaj nas ni vo Srbija ni vo Hrvatska ni vo Bugarija... sekade se isti ponudi od pred 2 godini, nisto novo, dodeka drugite gazat. Nisto cudno. Ete kaj nas Combo Box 500GB vovedoa pred 1 godina, brzinata uste e ogranicena na 50/2 iako na optika gi dupliraa... nema L paket so 1TB, uste nema 5G paket so nov moderen ruter kako sto imaat site naokolu... Navodno septemvri za rodendenot spremaat golem bum, ama tesko da sme optimisti.
kade moze da se najde taa tarifaА1 Special+ тарифа со 10GB и се неограничено за 349 денари/месечно,
Тарифата е екслузивно достапна само за одредени припејд корисници на кои им стигнува порака, таква порака и мене ми стигна, ама немам потреба засега.kade mozam da se najde taa tarifa
Otkako na tel, pisuva a1 mk, apn e toj, prethodno bese vipoperator,sega e internet na 2te mesta i toa e se....VAZNO INFO OD A1.
Problemi so internet imaat poradi APN, vleguvate vo Mobilni mrezi pa mrezni tocni i tamu menuvate prvite 2 od vipoperator vo internet.
Restatirate telefon. Zosto avtomatski ne e ova, ne znam. Info od drugar, mu leta netot sega.
Mozete da pratite sms so text sett na 1445 za poveke info.
Videte kaj vas kako e i dali ke ima promeni vo brzina i kvalitet na net