- Член од
- 21 ноември 2011
- Мислења
- 1.645
- Поени од реакции
- 1.009
- Локација
- Severo Jug
- Веб-сајт
- www.youtube.com
Цела година комбобоксот им е тапа...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Prvo vraboten tuka na forum da ti odgovori toa tesko...Прегледај го приврзокот 361092
Ако има некој од А1 вработен нека ми објасни зошто брзината на комбо боксот е олку ниска, ова е еден од подобрите резултати. Преѓеска имав негде 15 - 18 мбпс, а сега вечерва е ептен спор нешто. Ако прават надградба на мрежата нека пратат порака, не вака да биди секоја вечер е намалена брзината на интернетот. Ако требаше на иптв нон стоп да бидам со претплата на ваков интернет како телеком само со макс тв што е, ќе земев ќе ги отерав упм. Што е проблемот ако некој знај нека ми кажи.
Овде мобилните многу слаб сигнал фаќаат, чудо е како комбо боксот фаќа поголема брзина. Еве еден тест од лајкамобиле пред нова година, download е секогаш слаб на телефон, а uploud е повисок:Prvo vraboten tuka na forum da ti odgovori toa tesko...
Vtoro probaj so nekoja aplikacija cell infoo i slicni vidi na koj band si,i kolku i kakov signal imas,
Br3;na istata lokacija do modemot probaj so mobilen kolku vadi brzina do ist server sto testiras... eve kolku e signalot kaj mene i koja e brzinata...
Ili si na slaba bazna/opteretena.. ili si na vakum lokacija pomejgu 2 bazni...Овде мобилните многу слаб сигнал фаќаат, чудо е како комбо боксот фаќа поголема брзина. Еве еден тест од лајкамобиле пред нова година, download е секогаш слаб на телефон, а uploud е повисок:
Прегледај го приврзокот 361095
prijavi vo tehnicka poddrska, ako instaliraat 5G nema da bides vo moznost da koristis 4G tuku samo 3G i ke treba ruterot da go stavis vo mod "only 3G" i obicno toa trae 3 dena ama javi se neka ti kazat do sto eПрегледај го приврзокот 361092
Ако има некој од А1 вработен нека ми објасни зошто брзината на комбо боксот е олку ниска, ова е еден од подобрите резултати. Преѓеска имав негде 15 - 18 мбпс, а сега вечерва е ептен спор нешто. Ако прават надградба на мрежата нека пратат порака, не вака да биди секоја вечер е намалена брзината на интернетот. Ако требаше на иптв нон стоп да бидам со претплата на ваков интернет како телеком само со макс тв што е, ќе земев ќе ги отерав упм. Што е проблемот ако некој знај нека ми кажи.
Raboti li iMessage i FaceTime kaj pripejd korisnici, kaj moj prijatel nejke da se aktivira ako moze nekoj da spodeli iskustvo
Najverojatno do toa ke da e, fala mnoguРаботи. Има ли кредит на бројот? Првпат кога се активира праќа како активациски sms и го наплаќа
Ajde airlija.... Arno za 5g,ama da go podsredat 4g,i da olabavat so pretplative...Info od A1... do juni 5G vo poveke gradovi, do rodendenot (septemvri) 5G vo site gradovi
pa stom stavaat 5G na bazna togas i pogolem protok pustaat plus so 5G se osloboduva 4G taka da top ke bide samo komboto mora itno da odi na 5G i da ne ja opteretuva 4G mrezataAjde airlija.... Arno za 5g,ama da go podsredat 4g,i da olabavat so pretplative...
Колку што разбрав целта со 5Г-то е да се деоптерети 4Г за да може комбо боксот подобро да работи исто и други работи за кои не требаат 5Гpa stom stavaat 5G na bazna togas i pogolem protok pustaat plus so 5G se osloboduva 4G taka da top ke bide samo komboto mora itno da odi na 5G i da ne ja opteretuva 4G mrezata
Na toa mislev...pa stom stavaat 5G na bazna togas i pogolem protok pustaat plus so 5G se osloboduva 4G taka da top ke bide samo komboto mora itno da odi na 5G i da ne ja opteretuva 4G mrezata
celo Skopje e povrzanoДобро а Скопје го покрија? На веб уште стои само централно подрачје на Скопје