- Член од
- 21 ноември 2011
- Мислења
- 1.645
- Поени од реакции
- 1.009
- Локација
- Severo Jug
- Веб-сајт
- www.youtube.com
такви брзини (макс до 65) вадев на мобилен само52/1,9 lan mereno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
такви брзини (макс до 65) вадев на мобилен само52/1,9 lan mereno
Super e se, ama jas komboM go plajkam mm, po malce a gi imam skoro site kanali:mejgu koi site hd kanali/cel pink/ balkan+ i mn, povejke 2ca moduli/+fixAko gledame realno 799 denari e samo internet za doma so tarifen model A1 M so 50/3. Znaci za mobilnata so tarifa nova xs mi doaga 48 denari za 4 giga I neogranoceni razgovori shto e badijala
Sent from my 220733SG using Tapatalk
Zaboraviv da kazam deka imam I 58 kanali na xplore tv koja mi e instalirana ovaa aplikacija na android televizorSuper e se, ama jas komboM go plajkam mm, po malce a gi imam skoro site kanali:mejgu koi site hd kanali/cel pink/ balkan+ i mn, povejke 2ca moduli/+fix
vo prvite dogovori se davase mn, povejke od segasnive paketi, no obnovata mi bese i pred se za razmena za data vo roaming... i za hotspot na vikendica....
toa e toa si ostanuva kombo M,sega po novo novaM i 3x lyca brojcina...
a sum imal i 5g sega, ama za Prilep ke pocekame, a potocno nemam ni 5g tel.... Taka da ke pocekame mn, povejke
Zaboraviv da kazam deka za tie 848 denari imam I 58 kanali na A1 xplore tv koja mi e instalirana ovaa aplikacija na android televizor
Sent from my 220733SG using Tapatalk
Jas gledam A1 xpore preku simnata aplikacijata od playstore i imam lozinka I password dadeni od A1. Neznam najverojatno moze so nov resiver.xploretv e dostapna samo ako ima optika ili kabel do kaj tebe
Ova e od doma....Super e se, ama jas komboM go plajkam mm, po malce a gi imam skoro site kanali:mejgu koi site hd kanali/cel pink/ balkan+ i mn, povejke 2ca moduli/+fix
vo prvite dogovori se davase mn, povejke od segasnive paketi, no obnovata mi bese i pred se za razmena za data vo roaming... i za hotspot na vikendica....
toa e toa si ostanuva kombo M,sega po novo novaM i 3x lyca brojcina...
a sum imal i 5g sega, ama za Prilep ke pocekame, a potocno nemam ni 5g tel.... Taka da ke pocekame mn, povejke
Kaj mene vo selo kade mrezata ne e bas bas, kratko kazano mrezata e krs a na lajka pocna da mi kacuva 100mbps downlOva e od doma....
Tocno, najevtina opcija momentalno, bidejki i Tk 500+450+300 e 1250,ama kabelskiot e 30/1 mobilnata e 200min,i 1 gb, / na a1 e neograniceno so 4gb.Денес бев во еден од салоните на А1 за да прашам дали може со Combo пакет да се земе само една мобилна линија и ми потврдија дека може било која по избор на корисникот со било која опција на телевизија и интернет и моментално најисплатлива опција е М пакетот со XS мобилна линија од 4гб каде месечната претплата изнесува 1250 денари што е евтино бидејки само пакетот за интернет и телевизија за М опцијата месечно е 1200 во која се бираат уште 2 дополнителни пакети на канали.
Ova za da presmetas kalkulatorot ke otkazi...