А1 Македонија

Последно уредено:
Известување за корисници

Вип ги известува своите корисници дека поради вонредни услови во главната техничка просторија лоцирана во Велес, на 23.01.2017 дојде до несакан прекин на мобилните услуги за корисниците на Вип во Пелагонија и делови од Централна, Источна и Јужна Македонија.

Професионалните екипи интервенираа во најбрз можен рок по што овие технички проблеми беа успешно отстранети и се воспостави нормално функционирање на истите.

Вип се извинува на своите корисници за овие несакани технички проблеми и се надева дека ќе наидеме на разбирање.

Извор: vip.mk

Дали знае некој како да пуштам кредит на припејд број од постпејд?

Вртам у Вип денес некоја си Кристина во врска за мобилен и интернет ми требаше помош, и на крај на разговорот и викам фала и приетно, он исто вика приетно и ПИЧКУ МАТЕР ВИШЕ и спушта, пошто ги снимам разговорите може ли нешто да се направи на ова недолично понашање?
Имал ли некој исто до сега ваква дешавка со пцовки од оператор?

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Вртам у Вип денес некоја си Кристина во врска за мобилен и интернет ми требаше помош, и на крај на разговорот и викам фала и приетно, он исто вика приетно и ПИЧКУ МАТЕР ВИШЕ и спушта, пошто ги снимам разговорите може ли нешто да се направи на ова недолично понашање?
Пријави во ВИП на повисоко ниво,
е сега не сум сигурен дали смееш да го објавиш разговорот во јавност, разбрчкај по законите па направи им анти реклама, иако не верувам дека ќе постигнеш нешто повеќе од тоа да ја избркаат госпогицата.

ама ти си крив, што го вознемируваш момето
остави го кафе на раат да си пие, да подудла некој стап, да се забавува и да си оде дома весела
не ја нервирај, не го коси девојчето, убавината и ја расипуваш

Уште полошо, ќе ја зголеми невработеноста:place:

Ги имам пцуено оне на времето, тие си беа воздржани.
Не можеш ништо да направиш, евентуално тука на форум, на фб, твитер и што и да имаш друго да си поплачиш. Секој оператор си е свесен дека муабетите се снимаат.

Ги имам пцуено оне на времето, тие си беа воздржани.
Не можеш ништо да направиш, евентуално тука на форум, на фб, твитер и што и да имаш друго да си поплачиш. Секој оператор си е свесен дека муабетите се снимаат.

После еден саат ми се јави истата девојка, и ми се извунуваше. ме праша дали сум пријавил и кажав да пријавив, као сокот и се истурил не било наменето за мене тоа.

После еден саат ми се јави истата девојка, и ми се извунуваше. ме праша дали сум пријавил и кажав да пријавив, као сокот и се истурил не било наменето за мене тоа.

Епа може да било стварно така. Глупа би била ептен ако те пцуе знаејќи дека разговорот се снима.

Факт е дека вработениот секогаш мора да биде бар пријатен и услужлив, но ставете се на место на вработените.

Вип и Оне заедно имаа една армија на вработени кои полека полека си отидоа и сега огласите за вработување вријат од -нови-работни места во Оне.Вип. Па ви се молам, од едно брдо квалификуван кадар они нови луѓе ќе примаат? Какви им се условите можам само да претпоставам.

Кога менуваш вработени сметај на тоа дека ќе им треба минимум 6 месеци до година дена за навистина да се уходаат. Ако ги менуваш на неколку месеци не можеш да очекуваш чуда.

-Мислите дека на нив лесно им е секој ден некој да им се дере за нешто што не е нивна вина туку на компанијата?
-Мислите нив лесно им е, да кажуваат работи за кои сите (оне.Вип, вработениот, клиентот)знаат дека не се баш точни (дека не е до нереситираниот рутер туку до ниските брзини, дека не е до телефонот туку до 4Г-то и сл?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom