А1 Македонија

А друго можеш да пристапиш на интернет? (Пр google)? Btw датароаминг исклучиго , ако ти фати странска мрежа ќе имаш уште интернет и ќе те одере
Не е за мене, не можам вака конкретно да ти кажам, но само фејсбук е активиран, интернетот не, онаа понуда за бесплатен интернет што е рекламирана.

Не е за мене, не можам вака конкретно да ти кажам, но само фејсбук е активиран, интернетот не, онаа понуда за бесплатен интернет што е рекламирана.
Можно е да се подесувањата . а и со таа понуда добиваш и 0.1 мкд/ за МБ друг интернет освен ФБ. Знаеш да ги провериш подесувањата?

Можно е да се подесувањата . а и со таа понуда добиваш и 0.1 мкд/ за МБ друг интернет освен ФБ. Знаеш да ги провериш подесувањата?
Дај кажи ако знаеш вака од тепка што да проверам и како да наместам?

Дај кажи ако знаеш вака од тепка што да проверам и како да наместам?
Нагодувања со испраќање SMS порака
Едноставно и брзо поставете ги нагодувањата на Вашиот телефон со испраќање празна SMS порака на 1445. За неколку секунди ќе добиете повратна SMS порака со нагодувањата за Вашиот модел на мобилен за интернет и MMS. Со прифаќање на SMS пораката, нагодувањата за интернет и MMS автоматски ќе бидат инсталирани на Вашиот мобилен.
По успешно инсталираните нагодувања, преку Вашиот уред ќе можете да се поврзете на интернет или, пак, да испраќате MMS пораки на Вашите најблиски.

Нагодувања со испраќање SMS порака
Едноставно и брзо поставете ги нагодувањата на Вашиот телефон со испраќање празна SMS порака на 1445. За неколку секунди ќе добиете повратна SMS порака со нагодувањата за Вашиот модел на мобилен за интернет и MMS. Со прифаќање на SMS пораката, нагодувањата за интернет и MMS автоматски ќе бидат инсталирани на Вашиот мобилен.
По успешно инсталираните нагодувања, преку Вашиот уред ќе можете да се поврзете на интернет или, пак, да испраќате MMS пораки на Вашите најблиски.
Фала друже (y)

Добро, што е со операториве? Срање понуди, срање телефони, ништо не се размрдува на пазаров. Ако продолжи вака откачувам оператори со постпејд и зимам припејд. Едноставно не се исплати 2 години да бидеш врзан за никој оператор.

4G Vip Скопје

syhy9ave.jpg
Охрид 4Г....

Здраво, да ве прашам нешто
како оди со мобилниот интернет на вип?
мислам да платиш и да го имаш неколку време/неколку ГБ
Значи ми треба интернет за телефон за поевке време за недела/две
како е бројот за да се активира интернет и дали е со врем на пример 1 недела или ти дава неколку ГБ и ти до кога сакаш да ги искористиш

Со бесплатните разговори и неограничените смс се ок, ама интернетот им е тотална утка... До пред еден месец веќе втора година сум оштетен бидејќи ми кратат од интернет пакетот кој ми следува со тарифата.. При жалба во салон цело време истиот одговор пишете приговор да го разгледаме вашиот случај и слично.. Пред месец дена при потрошен пакет поради потреба активирав дополнителен пакет и проблемот кој го имав "магично" го снемува и се е во ред и со основниот пакет и дополнителниот.. За сумата која ја плаќам веќе ги надминаа нивните конкуренти ама тој пуст договор...

Здраво, да ве прашам нешто
како оди со мобилниот интернет на вип?
мислам да платиш и да го имаш неколку време/неколку ГБ
Значи ми треба интернет за телефон за поевке време за недела/две
како е бројот за да се активира интернет и дали е со врем на пример 1 недела или ти дава неколку ГБ и ти до кога сакаш да ги искористиш
http://www.vip.mk/internet-prepaid1
http://www.vip.mk/internet-postpaid1

јас не сум на припејд мислам не плакам секој месец, туку со една рака го земав телефонот
дали ке важи и припејд понудата пошто ми се допадна старт 1гб?
Малку си ми конфузен со реченицава, ако неплаќаш месечна претплата туку само ставаш пари на бројчето кога ке ти требаат тогаш си припрејд.
Во тој случај го гледаш првиот линк, т.е имаш за 100 денари еден гига интернет со рок на трошење од една недела .
Доколку секој месец ти доаѓа сметка дома со месечна претплата, тогаш си постпејд и 1 гига интернет ке те чини 150 денари и трае еден месец.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom