B
BooBojan
Гостин
Имaт ли превaрaнтиве некoјa пoнудa зa aктивaцијa нa некoи интернет пaкети зa при пејд кoрисници?
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
http://www.vip.mk/internet-prepaid1Имaт ли превaрaнтиве некoјa пoнудa зa aктивaцијa нa некoи интернет пaкети зa при пејд кoрисници?
Ne bi trebalo da te koshta nisto. Liceto na koe zvonish ke si plati roamingдечки, не сретнав нешто слично во досегашните дискусии, а ме интересира дали бесплатните минути што ми се вклучени во претплатата ми важат ако ѕвонам на македонски број, ама лицето што го барам е во странство. Значи, јас имам 1000 минути во Вип месечно кон сите национални мрежи, а ѕвонам на број од Т-Мобиле кај лице што е во странство. Разговарав неколку пати и проверив онлајн сметка, но ми покажува 0 денари. Страв ми е да ѕвонам пак, да не ме израдуваат на крај на месец со дебела сметка. Ако знае некој нешто за ова би ве замолила да ми пишете
Mислам дека ти важат тие минути, ама за секој случај јави се во ВИП на 1234.дечки, не сретнав нешто слично во досегашните дискусии, а ме интересира дали бесплатните минути што ми се вклучени во претплатата ми важат ако ѕвонам на македонски број, ама лицето што го барам е во странство. Значи, јас имам 1000 минути во Вип месечно кон сите национални мрежи, а ѕвонам на број од Т-Мобиле кај лице што е во странство. Разговарав неколку пати и проверив онлајн сметка, но ми покажува 0 денари. Страв ми е да ѕвонам пак, да не ме израдуваат на крај на месец со дебела сметка. Ако знае некој нешто за ова би ве замолила да ми пишете
Дали може пред истекување на договорот истиот да се смени/продолжи? Имам договор на 2 години, а веќе година и некој месец пројде и сакам да го сменам пакетот, да земам појак телефон и со повеќе интернет сообраќај.
Кај мене намалија од 555 на 536 демек многуВип ни прати порака... почитувани заради техничките проблеми ке ви биде одбиен дел од износот на сметката....
а сега пак си дојде нормална.
Кај мене намалија од 555 на 536 демек многу![]()