А1 Македонија

Имaт ли превaрaнтиве некoјa пoнудa зa aктивaцијa нa некoи интернет пaкети зa при пејд кoрисници?

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

дечки, не сретнав нешто слично во досегашните дискусии, а ме интересира дали бесплатните минути што ми се вклучени во претплатата ми важат ако ѕвонам на македонски број, ама лицето што го барам е во странство. Значи, јас имам 1000 минути во Вип месечно кон сите национални мрежи, а ѕвонам на број од Т-Мобиле кај лице што е во странство. Разговарав неколку пати и проверив онлајн сметка, но ми покажува 0 денари. Страв ми е да ѕвонам пак, да не ме израдуваат на крај на месец со дебела сметка. Ако знае некој нешто за ова би ве замолила да ми пишете

дечки, не сретнав нешто слично во досегашните дискусии, а ме интересира дали бесплатните минути што ми се вклучени во претплатата ми важат ако ѕвонам на македонски број, ама лицето што го барам е во странство. Значи, јас имам 1000 минути во Вип месечно кон сите национални мрежи, а ѕвонам на број од Т-Мобиле кај лице што е во странство. Разговарав неколку пати и проверив онлајн сметка, но ми покажува 0 денари. Страв ми е да ѕвонам пак, да не ме израдуваат на крај на месец со дебела сметка. Ако знае некој нешто за ова би ве замолила да ми пишете
Ne bi trebalo da te koshta nisto. Liceto na koe zvonish ke si plati roaming :)

Mислам дека ти важат тие минути, ама за секој случај јави се во ВИП на 1234.

Дали може пред истекување на договорот истиот да се смени/продолжи? Имам договор на 2 години, а веќе година и некој месец пројде и сакам да го сменам пакетот, да земам појак телефон и со повеќе интернет сообраќај.

Дали може пред истекување на договорот истиот да се смени/продолжи? Имам договор на 2 години, а веќе година и некој месец пројде и сакам да го сменам пакетот, да земам појак телефон и со повеќе интернет сообраќај.

Можеш 3 месеци пред истекот на договорот ако сакаш да го продолжиш или да отидеш во повисока тарифа.

Ај некој ако користи некоја од претплатите на вип кој имаат 4г мрежа да постираат слика од speedtest да видиме каква е брзината во Скопје или некој од другите градови кои имаат покриеност..

UyQsTnW.png

21 фантомска смс во roaming кон „СМС центарот“ и замисли чудо - нема начин да се провери кон кој број се пратени.
Bye bye VIP,
IfbZRWg.jpg

Слично и на мене ми се деси со ВИП и ОНЕ

Вип ни прати порака... почитувани заради техничките проблеми ке ви биде одбиен дел од износот на сметката....

а сега пак си дојде нормална.

Вип ни прати порака... почитувани заради техничките проблеми ке ви биде одбиен дел од износот на сметката....

а сега пак си дојде нормална.
Кај мене намалија од 555 на 536 демек многу :P

После 4 години Вип доби бај бај од мене. Класична аматерска фирма. Маалскиве дуќани нудат подобра услуга од нив. Да оставиш стотици илјади без нешто толку витално како комуникација и за извинување да им намалиш по 5-10 денари од сметката е навреда на здравиот разум.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom