А1 Македонија

Хмм не ми се верува за 666 ден да имаш 6GB интернет кога за 555 ден има HTC Desire 310 за 1999 ден со 1GB интернет
Немој да има некоја финта во таа понуда?

Инаку во ONE за 699 има 10GB интернет :D

И јас пред некој слушнав дека на еден клиент му понудија такво нешто, додека јас чекав за друга работа. После се откажав ради гужва, па не прашав, само тој телефон влегува во таа понуда? Јас би нешто друго да земам, ако нормално дадат цени?

Друга работа, имате нет вчера и денеска? Кај мене ни за лек. Уште 20 дена иам договор со нив, и се поблиску сум до префлање во Оне. Или нека престанат да заебаваат или чао.
Има интернет ама исто како да нема со нивната катастрофална брзина

Луѓе дајте кажете сакам да бегам од Вип преварантите, Т-лоповиве или Оне ???? Ако не е за тука молам модератор да го помести мислењето каде припаѓа

Луѓе дајте кажете сакам да бегам од Вип преварантите, Т-лоповиве или Оне ???? Ако не е за тука молам модератор да го помести мислењето каде припаѓа
A be ne e problemot dali e vip, t mobile ili one. Kaj nas drzavata im dava sloboda na site operatori da se zaebavaat so lugjeto i im se moze.Toa e problemot. Ako vekje mislis da si odis od vip idi na t-mobile spored mene zatoa sto ONE se majka na site prevaranti.Zatoa si otidoa ogromen broj pretplatnici od kaj niv. Samo nemoj da spies na toa uvo deka ako si otisol od VIP drugive nema da te zaebat. Prasanjeto e koj najmalku krade, laze i pravi finti.

Сепак ќе е т лоповите. На крај испаѓа дека нудат најдобра мрежа.

Друже а што се случи со ВИП?

Sent from my ALCATEL_one_touch_995 using Tapatalk 2

И јас пред некој слушнав дека на еден клиент му понудија такво нешто, додека јас чекав за друга работа. После се откажав ради гужва, па не прашав, само тој телефон влегува во таа понуда? Јас би нешто друго да земам, ако нормално дадат цени?

Друга работа, имате нет вчера и денеска? Кај мене ни за лек. Уште 20 дена иам договор со нив, и се поблиску сум до префлање во Оне. Или нека престанат да заебаваат или чао.
Ги даваат сите телефони, со таа од 555 денари телефоните се по цена од Free M, а со таа од 666 денари се по цена од Free L[DOUBLEPOST=1402133977][/DOUBLEPOST]
Хмм не ми се верува за 666 ден да имаш 6GB интернет кога за 555 ден има HTC Desire 310 за 1999 ден со 1GB интернет
Немој да има некоја финта во таа понуда?

Инаку во ONE за 699 има 10GB интернет :D

Има интернет ама исто како да нема со нивната катастрофална брзина
14mguqf.jpg

HTC-то со оваа понуда е 0 денари.

Катастрофа се во секој поглед. Услуга никаква.

На 10-ти заминувам за Франкфурт и може ли некој да ми каже како треба да се изгаси интернет на телефонот кој го плаќам за да не плаќам големи сметки ? Гледав на рекламата ама неможам да најдам како треба некој помош ?

На 10-ти заминувам за Франкфурт и може ли некој да ми каже како треба да се изгаси интернет на телефонот кој го плаќам за да не плаќам големи сметки ? Гледав на рекламата ама неможам да најдам како треба некој помош ?

Javi se na 1234 i razgovaraj so operator najdobro

Sent from my ALCATEL_one_touch_995 using Tapatalk 2

Или иди у салон и кажи им да ти го исклучат нетот.

Za Promocijata Besplaten Facebook
Pocituvani korisnici na ovaa promocija obrnete mnogu golemo vnimanie...
Ovaa e uste valkana igra na taka narecniot Vip...
Ja probav promocijata i tocno izmeriv vo dve sesi preku mobile net
NAPLAKAAT MNOGU POVEKE OD KAKO STO MU GLASI PONUDATA
Zatoa bidete si vnimatelni Oti ima golemo plackanje od Vip so ovaa
Bespaten Facebook.... Na primer protorsiv komplet vo dve sessi so se pozdizskite
programi sto rabotaat 6.54mb a mi naptai poveke od 2.5den a po nivnoto ako e se tocno
Treba da mi imaa naplate dosega za ovie 6.54mb pomalku od cel denar ...
Zatoa Bidete vnimatelni,vas e izborot dali ke koristite ovaa promocija ...
Bidejki naplatuva otopoveke ... Sramota za Vip Pak nova Prevara...

Каква е брзината на ова бесплатниот ФБ, се отвараат ли слики?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom