А1 Македонија

Ајде аирлија дојдов и јас во А1 . Кажете сега како да сменам аудио јазик на канал? Пример конкретно на Cartoon Network и Cartoonito цртаните се на хрватски. Не гледам во мени да има опција, а пишува јазик: ЕN.
Одиш во главното почетно мени па во Подесувања,потоа во Јазици,па имаш опции за аудио јазик и превод.

Дали и други а1 припејд имаст ваква ситуација? Телефонот има 5Г нет, за време на разговор е на 3Г и после разговор остснува на 3Г се дури не вклучам/исклучам авионски режим

Дали и други а1 припејд имаст ваква ситуација? Телефонот има 5Г нет, за време на разговор е на 3Г и после разговор остснува на 3Г се дури не вклучам/исклучам авионски режим
Deka a1 pripejd nema VoLTE, i nekogas zabusvanta a1 namesto da odi na 4G-5G naednas treba nekoe vreme ili pak dase vkluci iskluci avionski rezim

Кај мене менува така и сам се префрла телефонот на 5G.

корисник сум со надоплонување на кредит на А1.Последниве 4-5 месеци без разлика од кој оператор ми се јавуваат ги слушам испрекинато.Денес бев во салон и ми кажаа дека стинзите се во ред најверојатно слушалката е затната од прашина и да ја издувам на некоја бензинска.Иако им кажав дека се слуша добро но испрекинато и не разбирливо пола збор го нема следниот исто,но одговорот е тоа..на бензинска на компресор.Хуавеи п 40 користам.Па да прашам дали и некој друг има ваков проблем и како го решил?

корисник сум со надоплонување на кредит на А1.Последниве 4-5 месеци без разлика од кој оператор ми се јавуваат ги слушам испрекинато.Денес бев во салон и ми кажаа дека стинзите се во ред најверојатно слушалката е затната од прашина и да ја издувам на некоја бензинска.Иако им кажав дека се слуша добро но испрекинато и не разбирливо пола збор го нема следниот исто,но одговорот е тоа..на бензинска на компресор.Хуавеи п 40 користам.Па да прашам дали и некој друг има ваков проблем и како го решил?
тоа барем лесно се докажува и решава, сим картичката од твојот сегашен телефон во било кој друг исправен телефон ако проблемот го снема до телефонот твој е проблемот ако продолжи да се јавува и кај другиот мобилен кај операторот е проблемот.

тоа барем лесно се докажува и решава, сим картичката од твојот сегашен телефон во било кој друг исправен телефон ако проблемот го снема до телефонот твој е проблемот ако продолжи да се јавува и кај другиот мобилен кај операторот е проблемот.
благодарам на одговорот, ете не се сетив на ова.

Постои ли уште можност од МТЕЛ припејд да се префрли на А1 припејд бидејќи едно време имаше морало постпејд неколку месеци да те стават па после да отидеш на припејд?

И дали овој пакет е поскапен на 500 дека едно време беше 300 ден?

Attachments

• Screenshot_20260923_180945_Chrome.jpg
    Screenshot_20260923_180945_Chrome.jpg
    224,1 KB · Прегледи: 9
Постои ли уште можност од МТЕЛ припејд да се префрли на А1 припејд бидејќи едно време имаше морало постпејд неколку месеци да те стават па после да отидеш на припејд?

Jas imam prefrleno od Lyca na A1 pripejd bez nikakov problem .
Paketot e za 299 den ako go aktiviras preku aplikacija, no sekoj mesec treba racno da go deaktiviras i aktiviras poso avtomatski ke se aktivira za 500 den.

Јас се префрлив на А1 на претплата без договор, со цел да се префрлам на кредит во Јуни. Вчера бев во А1 да се префрлам не кредит, ми кажаа дека повеќе не нудат таква опција, ама да почекам месец два, сигурно ќе ја вратат.
А во контакт центар ми кажаа оди во салон направи барање :D

Јас се префрлив на А1 на претплата без договор, со цел да се префрлам на кредит во Јуни. Вчера бев во А1 да се префрлам не кредит, ми кажаа дека повеќе не нудат таква опција, ама да почекам месец два, сигурно ќе ја вратат.
А во контакт центар ми кажаа оди во салон направи барање :D
И кој пакет е тој без договор и која цена?

И кој пакет е тој без договор и која цена?
Сите пост пејд тарифи може да бидат без 24 месеци договорна обврска, тоа се Sim only тарифи, и се 50-100 денари поевтини од тие на 24 месеци.

Back
На врв Bottom