- Член од
- 17 јануари 2014
- Мислења
- 595
- Поени од реакции
- 843
Не можеш дури не ти помине договорот.What the fuck
Договорот ми е моментално 100/100, можам да ја зголемам брзината без обновување договор??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не можеш дури не ти помине договорот.What the fuck
Договорот ми е моментално 100/100, можам да ја зголемам брзината без обновување договор??
Можиш да промениш од еден пакет во друг, помини до партнерските и прашај си, најубо во Антариас или Хенди партнерските салони.What the fuck
Мој совет ќе згрешиш ако одиш во партнерскиМожиш да промениш од еден пакет во друг, помини до партнерските и прашај си, најубо во Антариас или Хенди партнерските салони.
Tocno,Мој совет ќе згрешиш ако одиш во партнерски
Точно е 100%, кај мене татко ми го обнови договорот на 2 пати, вториот пат изговор беше дека ќе сме биле на повисока тарифа ако не го обнови договорот, првиот пат беше демек појак интернет, 3ти пат нема да има обнова на договор, па што сака нека праат.Мој совет ќе згрешиш ако одиш во партнерски
Znam imam rabotno iskustvo vo partnerski salonТочно е 100%, кај мене татко ми го обнови договорот на 2 пати, вториот пат изговор беше дека ќе сме биле на повисока тарифа ако не го обнови договорот, првиот пат беше демек појак интернет, 3ти пат нема да има обнова на договор, па што сака нека праат.