А1 Македонија

What the fuck

Договорот ми е моментално 100/100, можам да ја зголемам брзината без обновување договор??
Можиш да промениш од еден пакет во друг, помини до партнерските и прашај си, најубо во Антариас или Хенди партнерските салони.

Можиш да промениш од еден пакет во друг, помини до партнерските и прашај си, најубо во Антариас или Хенди партнерските салони.
Мој совет ќе згрешиш ако одиш во партнерски

Мој совет ќе згрешиш ако одиш во партнерски
Точно е 100%, кај мене татко ми го обнови договорот на 2 пати, вториот пат изговор беше дека ќе сме биле на повисока тарифа ако не го обнови договорот, првиот пат беше демек појак интернет, 3ти пат нема да има обнова на договор, па што сака нека праат.

Точно е 100%, кај мене татко ми го обнови договорот на 2 пати, вториот пат изговор беше дека ќе сме биле на повисока тарифа ако не го обнови договорот, првиот пат беше демек појак интернет, 3ти пат нема да има обнова на договор, па што сака нека праат.
Znam imam rabotno iskustvo vo partnerski salon

Колку пати ѕвонеше за ова да ти го кажат? Каков цар. :lolzz:
ic mi stasa sms dali sum zadovolen pred 2 nedeli po sms staviv 0, i sledna sms zosto 0,i pisav isklucuvast a ne davaat - na smetka ili da dopolnat drugo.....
i pocnaa da zvonat ....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom