Kako mislis dali ima 2g?2g,kese koristi uste, samo 4ig ke odi direkt 4&5g only network,2Г дали функционира ? Колку што знам 1Г сега е за DVB-T телевизиски сигнал но дали има 2Г незнам ? ? ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Kako mislis dali ima 2g?2g,kese koristi uste, samo 4ig ke odi direkt 4&5g only network,2Г дали функционира ? Колку што знам 1Г сега е за DVB-T телевизиски сигнал но дали има 2Г незнам ? ? ?
Kako mislis dali ima 2g?2g,kese koristi uste, samo 4ig ke odi direkt 4&5g only network,
Де бе, толку е евтина пост-пејд претплатата последниве 10, стварно не сфаќам кој уште користи при-пејд.Да пуштеа барем 5Г за припејд.. го кријат ко позлатен да е ...
Ova si velam Ironicho kazhano beshe.Де бе, толку е евтина пост-пејд претплатата последниве 10, стварно не сфаќам кој уште користи при-пејд.
Припејдот е поефтин..Де бе, толку е евтина пост-пејд претплатата последниве 10, стварно не сфаќам кој уште користи при-пејд.
Postpejd eftin...?????hmДе бе, толку е евтина пост-пејд претплатата последниве 10, стварно не сфаќам кој уште користи при-пејд.
немам 5г телефон и не ми треба и вака супер ми е. Имам и бесплатно 10 гига роаминг интернет и бесплатно минути. Башка екстра за Балканов a може и со замена од сефот да имам и уште повеќе роаминг интернет или минути. А тоа е 1000 мкд да го купиш башка само плус од таков пакет кој ми следува бесплатно