- Член од
- 24 октомври 2021
- Мислења
- 1.241
- Поени од реакции
- 856
900 denari za 60GB bez 5G mreza?! Toa e dobra ponuda? Sramota sto novata mreza ne e dostapna za site.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Pa nee dobra,ni ponudata ni mrezata pred da pravat 5g,brzinite na 4 odeja +220mbps, sega od 100ka edvaj 120 so mn,molejne isto e i na 5g drugar so ima nova M i 5g tel, ni 100ka vika ne kacuva....900 denari za 60GB bez 5G mreza?! Toa e dobra ponuda? Sramota sto novata mreza ne e dostapna za site.
Super ponuda e, slicna na telekom. Vo kombo paket so subvencija na ured 799, bez ured 699 den.900 denari za 60GB bez 5G mreza?! Toa e dobra ponuda? Sramota sto novata mreza ne e dostapna za site.
Ocekuvaj postabilna mreza, zasega ke se zadovolime so postoeckite kapaciteti, ama premnogu me nervira od 4G - H+ - E preminot, osobeno koga slusam muzika preku internet na mobilen. Premnogu imaat anteni za stavanje, niz cela Pelagonija naredniov period ke ja moderniziraat mrezata t.e.ke stavaat ne kineska poskapa opremaPa nee dobra,ni ponudata ni mrezata pred da pravat 5g,brzinite na 4 odeja +220mbps, sega od 100ka edvaj 120 so mn,molejne isto e i na 5g drugar so ima nova M i 5g tel, ni 100ka vika ne kacuva....
I mene toa me nervira telefonot 30% trosi bateriia poradi toa preminuvajne od 4g+/4g/h+/e ....Super ponuda e, slicna na telekom. Vo kombo paket so subvencija na ured 799, bez ured 699 den.
Ocekuvaj postabilna mreza, zasega ke se zadovolime so postoeckite kapaciteti, ama premnogu me nervira od 4G - H+ - E preminot, osobeno koga slusam muzika preku internet na mobilen. Premnogu imaat anteni za stavanje, niz cela Pelagonija naredniov period ke ja moderniziraat mrezata t.e.ke stavaat ne kineska poskapa oprema
За 99денари плус имаш 5г или ако размениш 10gb од нет сеф900 denari za 60GB bez 5G mreza?! Toa e dobra ponuda? Sramota sto novata mreza ne e dostapna za site.
Се намалува на 32Kbps/16KbpsНа колку паѓа брзината на нет ко ќе ги надминеш оние 150 ГБ односно политиката на фер користење знае ли некој?
Mislam 64/64.....za chat taman....haaaaНа колку паѓа брзината на нет ко ќе ги надминеш оние 150 ГБ односно политиката на фер користење знае ли некој?
Одамна го имаат сменето тоа сега ја намалуваат на 32/16Mislam 64/64.....za chat taman....haaaa
a1 nova MОдамна го имаат сменето тоа сега ја намалуваат на 32/16
и ова..не по врат, по шија еa1 nova M
Интернет сообраќај (ден/МB)
0 ден. но со намалена брзина на 64/64 Кbps
Kaj dae za 3/4 god, ke stigni i kaj nasCombo Box vo Bugarija, najskapiot paket e 900 denari, bez popusti ako zemes Combo paket.
Прегледај го приврзокот 378110
Прегледај го приврзокот 378111
Автоматски споено мислење:
Combo Box vo Bugarija, najskapiot paket e 900 denari, bez popusti ako zemes Combo paket.
Прегледај го приврзокот 378110
Прегледај го приврзокот 378111
Taka e nekako ...и ова..не по врат, по шија е))