А1 Македонија

900 denari za 60GB bez 5G mreza?! Toa e dobra ponuda? Sramota sto novata mreza ne e dostapna za site.

900 denari za 60GB bez 5G mreza?! Toa e dobra ponuda? Sramota sto novata mreza ne e dostapna za site.
Pa nee dobra,ni ponudata ni mrezata pred da pravat 5g,brzinite na 4 odeja +220mbps, sega od 100ka edvaj 120 so mn,molejne isto e i na 5g drugar so ima nova M i 5g tel, ni 100ka vika ne kacuva....

Super ponuda e, slicna na telekom. Vo kombo paket so subvencija na ured 799, bez ured 699 den.
Pa nee dobra,ni ponudata ni mrezata pred da pravat 5g,brzinite na 4 odeja +220mbps, sega od 100ka edvaj 120 so mn,molejne isto e i na 5g drugar so ima nova M i 5g tel, ni 100ka vika ne kacuva....
Ocekuvaj postabilna mreza, zasega ke se zadovolime so postoeckite kapaciteti, ama premnogu me nervira od 4G - H+ - E preminot, osobeno koga slusam muzika preku internet na mobilen. Premnogu imaat anteni za stavanje, niz cela Pelagonija naredniov period ke ja moderniziraat mrezata t.e.ke stavaat ne kineska poskapa oprema

Super ponuda e, slicna na telekom. Vo kombo paket so subvencija na ured 799, bez ured 699 den.

Ocekuvaj postabilna mreza, zasega ke se zadovolime so postoeckite kapaciteti, ama premnogu me nervira od 4G - H+ - E preminot, osobeno koga slusam muzika preku internet na mobilen. Premnogu imaat anteni za stavanje, niz cela Pelagonija naredniov period ke ja moderniziraat mrezata t.e.ke stavaat ne kineska poskapa oprema
I mene toa me nervira telefonot 30% trosi bateriia poradi toa preminuvajne od 4g+/4g/h+/e ....
I kade sto e barot za notifikacija za mreza e kako na starite tel,koga se polnese baterijata od 5 crti sleguva na 1crtka....
Ako go ostavis tel, 2g/3g auto nema problem, ostavis 4g- priority zemisi polnac so sebe....
a ne bese vaka ova e od pocetok na ovaa god....i strasno iritira....

На колку паѓа брзината на нет ко ќе ги надминеш оние 150 ГБ односно политиката на фер користење знае ли некој?

Ова колку да кажат дека има пторок т.е нет ко ќе се жалат луѓето..катастрофа, се враќаме во времето на модемите

Combo Box vo Bugarija, najskapiot paket e 900 denari, bez popusti ako zemes Combo paket.

Screenshot_20230511_173516_Chrome.jpg

Screenshot_20230511_173611_Chrome.jpg
Автоматски споено мислење:

Combo Box vo Bugarija, najskapiot paket e 900 denari, bez popusti ako zemes Combo paket.

Screenshot_20230511_173516_Chrome.jpg

Screenshot_20230511_173611_Chrome.jpg

Прегледај го приврзокот 378110

Прегледај го приврзокот 378111

Прегледај го приврзокот 378110

Прегледај го приврзокот 378111
Kaj dae za 3/4 god, ke stigni i kaj nas

и ова..не по врат, по шија е :)))
Taka e nekako ...

Последно уредено:
Дечки здраво. Сакам да земам пост пејд број од А1 и до која тарифа можам да земам уред на рати до 45.000ден или како нов корисник тоа не е можно или е ограничено? :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom