A little help here :)

• Креатор на темата Креатор на темата -HRO
  • Време на започнување Време на започнување
T-Mobile Move Balance не е T-Mobile Vivacity
Тоа е Huawei U8600-1.
Јас штом го видов на интеренет страната на Т-Мобиле одма лапнав еден.
Телефонот е 4990 ден у мојот пакет (Релакс фамили), а е во класа од 10-11,000
3,7 инчи екран
800-480 резолуција
5 мега камера
Андроид 2.3.5
Жива копија на I-Phone 4 на изглед
800Мhz Процесор

у секој случај ги шие и Х8 и самсунгот у тие пари

Јас пак мислев дека Вивасити и Моув Баланс се еден ист телефон под различно име :)
Наслушнувам дека телефонот немал нешто флеш или слично.
Па ме интересираше дали ќе можам да гледам јутјуб видеа на него?
Дали го имаш тестирано на тоа поле ? :)

Јас пак мислев дека Вивасити и Моув Баланс се еден ист телефон под различно име :)
Наслушнувам дека телефонот немал нешто флеш или слично.
Па ме интересираше дали ќе можам да гледам јутјуб видеа на него?
Дали го имаш тестирано на тоа поле ? :)
Vivacity е по заоблен, овој е со оштри ивици ала iPhone. Нема мултитач, што не ми смета превише. Што се однесува до flesh, Flash Player 11 вика дека не е за овој телефон, а Flesh Player 10.1 се инсталира.
Јас што имам тестирано е следното со OPERA mobile не се прикажуват флеш елементите и видеата, а со вградениот прегледник си одат нормално страните со тоа што кога ќе стартуваш видео се префрла на фул скрин. И друго што приметив батеријата е издржлива, 3 дена со вклучен WiFi и Angry Birds и друго дрнкање како нов телефон е фантастична издржливост.

Меѓувремено го сретнав и ова, па гледам не ми е којзнае колку голема доплатата. Би ми дошло некаде 1500 ден доплата.
Вреди ли да се земе овој HTC Wildfire S? Подобар ли е во однос на T-Mobile Move Balance? :cautious:

HTC-Wildfire-S-.jpg

Меѓувремено го сретнав и ова, па гледам не ми е којзнае колку голема доплатата. Би ми дошло некаде 1500 ден доплата.
Вреди ли да се земе овој HTC Wildfire S? Подобар ли е во однос на T-Mobile Move Balance? :cautious:

HTC-Wildfire-S-.jpg
јас го користам телефонов самомојот не е С туку е од првите вилдфаер шо искочија. за таа цена што ти ја нудат одличен е. се имаш на него. тач екран андроид вифи камера со блиц и тн и тн.... једино лошо кај овој мобилен е што има слаба резолуција на екранот и кога ке го наполниш почнува да кочи што ужасно нервира али у споредба со останатите мислам дека е ТОП

п.С види дали има у т мобиле LG Optimus One и која цена е. слушам дека и ова било солидно телефонче

HTC-Wildfire-S-.jpg

Wildfire S ти е подобар од T-Mobile Move.

јас го користам телефонов самомојот не е С туку е од првите вилдфаер шо искочија. за таа цена што ти ја нудат одличен е. се имаш на него. тач екран андроид вифи камера со блиц и тн и тн.... једино лошо кај овој мобилен е што има слаба резолуција на екранот и кога ке го наполниш почнува да кочи што ужасно нервира али у споредба со останатите мислам дека е ТОП

п.С види дали има у т мобиле LG Optimus One и која цена е. слушам дека и ова било солидно телефонче

Оди на gsmarena.com и споредувај. По чему е подобар wildfire-то, оти е HTC? Нема врска
имам јас и LG Optimus One и со сета одгорворност ќе кажам дека move-то е подобро најмалку на 4 точки
Display 800*480 спрема 320 x 480
Kamera 5mp спрема 3,15
CPU 800Mhz спрема 600
Android 2.3.5 спрема 2,2
А еве ти споредна на Оne со Wildfire http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3516&idPhone2=3777
--- надополнето: 25 декември 2011 во 23:39 ---
Еве и дискусија од форумот на Т-Мобиле
http://forum.gsm.mk/threads/t-mobile-move-balance.16659/

Оди на gsmarena.com и споредувај. По чему е подобар wildfire-то, оти е HTC? Нема врска
имам јас и LG Optimus One и со сета одгорворност ќе кажам дека move-то е подобро најмалку на 4 точки
Display 800*480 спрема 320 x 480
Kamera 5mp спрема 3,15
CPU 800Mhz спрема 600
Android 2.3.5 спрема 2,2
А еве ти споредна на Оne со Wildfire http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3516&idPhone2=3777
--- надополнето: 25 декември 2011 во 23:39 ---
Еве и дискусија од форумот на Т-Мобиле
http://forum.gsm.mk/threads/t-mobile-move-balance.16659/
точно ... али камерава ко шо знам на ха те це то е 5 мега... али тапа е како и да е !
не реков дека е подобар зашто е хтц никаде нели? овој другиов н сум го имал во рака да видам каков е

точно ... али камерава ко шо знам на ха те це то е 5 мега... али тапа е како и да е !
не реков дека е подобар зашто е хтц никаде нели? овој другиов н сум го имал во рака да видам каков е
споредував LG OPTIMUS ONE со MOVE BALANCE

ја се извинувам погрешно сум те сватил инаку за камерата на HTC гарантирам дека е тапа и нечини. :)

Како можеш да кажеш дека камерата е тапа кога не си го ни користел телефонот?

Како можеш да кажеш дека камерата е тапа кога не си го ни користел телефонот?
значи имам HTC WildFire и го користам година дена и кажувам за него дека камерата му е тапа :) прееска јас сватив погрешно сега ти изгледа. :)

значи имам HTC WildFire и го користам година дена и кажувам за него дека камерата му е тапа :) прееска јас сватив погрешно сега ти изгледа. :)

Ми збориш за Wildfire S или Wildfire?

За тој да, знам дека има лоша камера. Јас мислев за новиот дека ми збориш.
за кој нов? WildFire S ? и тој го имам земено во рака искрено камерата не му е нешто подобра...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom