Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
- Tato, tato. Ucitelkata veli deka sum imal najgolemo kure u klas.
- Ke imas picka ti materina 6 godini ponavljas!
За Каракаљашо ли кажуваш :wink::wink:Па, во моментов ми текнува кога еден ученик од село што беше, донесе во класот полно ќесе цреши или вишни, не сум сигурна, и цел клас на одмор јадеше.
Се сеќавам исто така кога едно дете од друг клас донело ајвар во школо, и на големиот одмор си постелиле на клупа и јаделе исто како да се дома.Само што, кратко им траеше задоволството затоа што дежурниот професор ги виде и ни ајвар ни леб не се виде после.![]()
леле немате поим колку се изнасмеав читајќи ги вашите случки....ама чекајте и јас да ви кажам некоа..
Одевме на екскурзија во Крива Паланка и требаше да одеме во некој манастир и отидовме шо отидовме и после назад класниот зборуваше безобразни прикаски и ни зборуваше за неговите глупости во војска кога служел :pos2:
На истата екскурзија отидовме со децата да се мочаме во така недограден паркинг плац и се мочаме и каа вака едно бело југо а внатре момче и девојче како се сексат :sekss: па после му го :pusk:...Тогаш ни беше празник на очите :icon_eek:. И после сите дојдоа и видоа а парот одма почна да се облекува...Најјако беше! После наредната ден праевме состав по македонски за екскурзијата и тогаш наставничката вика: Во составот напишете како сте ја поминале последната екскурзија ама да го скокнете оној МРСЕН дел :pos2:
За Каракаљашо ли кажуваш :wink::wink:
За Каракаљашо ли кажуваш :wink::wink:
Класен ми беше ного добар човек ама как свире само на гитара.....
А мислам дека он беше фатил некој со вино а Ацо Тасев ги беше фатил тии со ајверо