Allita
Слика има тон нема
- Член од
- 7 декември 2005
- Мислења
- 2.184
- Поени од реакции
- 12
Досега не ми се случило некој да ми се заканува, бидејки секогаш сум ги расчистувала стварите навреме...но еднаш ми се случи бивши да му се заканува на мој тогашен дечко со најразноразни закани...дека ке го искрши ако не ме остави...дека нема жив да стане до утре ако не ме остави...да не доага во градот никогаш повеке бидејки крв ке падне...и сл.јас тоа не го знаев се додека една вечер тогашниот дечко не дојде кај мене (од друг град беше) целиот испокинат, и ми кажа ако слушнеш дека бившиот ти е во болница да не се чудиш немал сообракајка туку го премлатив, бидејки вака и вака и ми раскажа се... е тогаш крвта ми зовре ми доагаше незнам што да сторам едно зошто криел и што сум можела се да средам навреме за да не се случи тоа...друго ми доагаше да го премлатам јас уште еднаш бившиот, бидејки се обиде такво нешто да стори, а знаеше дека со ништо неможе да ме врати и дека беше се чисто помегу нас.Особено бидејки знаеше дека нешто кое навеке го мразам е закана, уцена, лажење и изневерување. Кога излезе од болница после неколку дена дојде и ми се извини и не го премлатив
, а со тогашниот дечко станаа еден вид пријатели...и на него му се извини после разговорот со мене.