Закани од бивши?

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
не ми се заканувале ама збореле се и свашта ама кога на некој му работи фантазијата ако нека му служи на чест тие што ме знаат ме знаат

Ја отворив темава бидејќи го имам доживеано тоа. Врска од некои си 2 месеци, најнормален раскид (не сум и направил ништо вистински лошо или расипнички, најнормална девојка, ама навистина се изментали после раскинувањето. Секојдневни повици со закани дека "ќе ме млатат ако вечер искочам таму и таму".

Смешки e да слушнеш како женско се заканува.

Мистичен напиша:
Ја отворив темава бидејќи го имам доживеано тоа. Врска од некои си 2 месеци, најнормален раскид (не сум и направил ништо вистински лошо или расипнички, најнормална девојка, ама навистина се изментали после раскинувањето. Секојдневни повици со закани дека "ќе ме млатат ако вечер искочам таму и таму".

Смешки e да слушнеш како женско се заканува.

е тоа ти е некој кога нема попаметна работа па ќе си збори што ќе му текне

Еднаш ми се деси да се скарам со една Х и после ми дојде пред врата во 3 часот афтер миднајт и ја онака поспан отворам врата и она влегува и ја крева левата рака да ми откачи шамар, али ја иако поспан, иам екстра рефлекс, и ја фатив раката од пред фаца, и она на мене, бла бла оваков онаков, и си искочи надвор.

јас: " тоа е се што имаш да кажеш?"
таа: "НЕ :!: , сакам да те удрам"
јас: "ај, друг пат :wink: ".

Моето_е_поголемо напиша:
Еднаш ми се деси да се скарам со една Х и после ми дојде пред врата во 3 часот афтер миднајт и ја онака поспан отворам врата и она влегува и ја крева левата рака да ми откачи шамар, али ја иако поспан, иам екстра рефлекс, и ја фатив раката од пред фаца, и она на мене, бла бла оваков онаков, и си искочи надвор.

јас: " тоа е се што имаш да кажеш?"
таа: "НЕ :!: , сакам да те удрам"
јас: "ај, друг пат :wink: ".
Абе да тибам, си ме пресмеал.
Иако очекував дека „онака рефлексно“ си и ја фатил раката, па си и здрвил бокс. :wink:

Aceva напиша:
Хмммм... мене не ми бил доведуван физичкиот интегритет во прашање, ама имало самубиствени закани, кои од оваа инстанца звучат смешно - пошто фала богу не се реализирале, ама во риал тајм знаело да изгледа многу грдо. Една лујка, шо имаше впечаток дека ми е дечко, остави дури и проштално писмо пред да отиде да се мане од стена, со точни инструкции од каде има намера да го направи тоа (дојдете - спасете ме), кому ги остава станот и колата (не мене) и крајот на пораката беше - Не ја обвинувам Ацева за ништо!!!! :lol: :lol: :lol: Колку великодушно, зар не?

Дежа ву друшке : пред три и пол години ми се има случено ама баш истото (со таа разлика што ја отидов за да го “спасам“). На полпат го видов како пие кафе со една друга будала и си реков “Кој те ебе бре!!!“ и цурик назад. Си се облеков, иштиркав и ај у “дисквитека“ на мување. Така и го запознав мојот човек (истата вечер кога самоубиствените нагони се беа качиле на критично ниво) :wink: :lol:

Zakani ne bas ama domajcinski muabeti od tipot na:"ne znaev deka si bil tolkavo dzubre ,gonise u pm itn itn.a slucajno nacekav par koj se kandisuvaja za zenacka (vo park bev so devojkata , tie na sosednata klupa bea mnogu glasni),devojkava ocigledno bremena forsira za mazacka, a tipov nekoj bujlo vika "a be so znam da ja prasammajka mi,tatko mi i taa mu vika ako vo rok od 3 dena ne mi odgovoris ce go frlam i ce go dadam pajkite da go jadat i ova e najako"da znaev deka si takov maz ce ti daev vo g*z da me e**s.

Тоа е веќе стварно домаќински муабет, семејство се ствара, не е шала :) :)

Ми се свиѓа последното : „Ако мислиш да ме жениш - добиваш пи*ка, ако не - само задња врата“ :lol: :lol: :lol:

ufffff :evil: od samite zborovi ´´ zakana od bivsi ´´ kozata mi se naezuva i me potsetuva na eden moj bivsi - najgolemata greska vo mojot zivot ! So nego bev kratko vreme , i koga go otkaciv pocna zivotot pekol da mi go pravi , kaj i da me sretne sekogas nesto mi dobacuva , kao ti mene nema nikogas da me zaboravis ... znam uste me sakas...kazi sto sakas sve ke ti dadam ... ke te ubijam ako te vidam so nekoj drug ... pa i na moite roditeli nesto dobacuval....kao da se mrdna covekot ...najlosoto bese pred 4 godini koga slusna deka ke se mazam sakase da me ubie u sred kafic , za sreka milicijata bese brza ..i zatvor legase i pamet ne mu dojde i den denes ( ma da retko go gledam ) mi se zakanuva , iako se ozeni i 2 deca ima... bog zna kolku pati pokusa brakot da mi go srusi ...
koga go vidam celata prebleduvam i se tresam , mislam deka upla dobiv od covekot :cry: a cesto i kosmari imam..seto ovaa trae veke 6 godini , ponekogas mi doaga da go ubijam i da zavrsi veke ednas ovoj pekol :evil:

Добро бе женски ... кај сте ги нашле тие фраери? Секогаш овие муабети ми биле како приказни ... ваљда дека не ми се десиле ... него ај да не се урочам ... ама па кај ви се очите? :lol: :lol: :P

При раскинување врска, нормално е едниот да е оставен, но тоа не е причина за заканување. Читам некои девојки кои имаат пишувано различни ситуации и јас како и Дивне не можам да се начудам :?
Никој до сега не ми се заканувал (шуќур). Изгледа не сум налетала на ненормален. Или пак, ќе почнам да мислам дека не ме сакал никој од нив доволно, за да почувствува бес и да проба да ме врати со закани :lol: :lol:

FortunE напиша:
Никој до сега не ми се заканувал (шуќур). Изгледа не сум налетала на ненормален. Или пак, ќе почнам да мислам дека не ме сакал никој од нив доволно, за да почувствува бес и да проба да ме врати со закани :lol: :lol:
Да те чува Горниот од таква љубов :) :) :)
На моја блиска пријателка и се случило (уште одамна, во средношколски денови) дечкото да и се заканува „Ако ми раскинеш, ова ќе ти напраам, она ќе ти напраам“. Девојчето собра храброст, му раскина, па типот ништо не направи.

spooky напиша:
Да те чува Горниот од таква љубов :) :) :)
На моја блиска пријателка и се случило (уште одамна, во средношколски денови) дечкото да и се заканува „Ако ми раскинеш, ова ќе ти напраам, она ќе ти напраам“. Девојчето собра храброст, му раскина, па типот ништо не направи.
Јас мислам дека таквите немаат баш толку храброст да го направат тоа што се закануваат. Тие се плашливи и мора некако да излезат силни, барем на зборови. Е сега, нормално дека има и чукнати и никогаш не можеш да знаеш што може да ти се случи.

Пред речиси 15 години на многу груб начин му раскинав на дечкото. Ми се закани дека ќе му бидам сопруга. И....еве 13,5 години сме во брак!
Од тогаш ми се нема заканувано никој.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom