Што ве расположува?

• Креатор на темата Креатор на темата Dark Angel
  • Време на започнување Време на започнување
сеа само една личност може да ме расположи али ја нема више 2-3 дена да го направи тоа :(

Па обично јас сум тој што ги расположува сите други околу мене ама кога мене ми се падне лош ден и се ми тргне на лево, тука се другарите да ме расположат со добар муабет и заебанции.:smir:

abe imam eden drugar so kako znae on da me nasmee nikoj drug ne znae

Еден virtual букет по mail, фала срц :back:

Искрена насмевка ... Вака по сабајле е мерци ...

Ае да бе забораив...секоа "губење" од дома ма макар и на 2-3 дена ме расположуе и едно Кате од Цики can make my day :pos2: многу јако го изговара хахах.....

Dobra komedija, ama solzi da tecat od smeenje

Black Rose напиша:
Ае да бе забораив...секоа "губење" од дома ма макар и на 2-3 дена ме расположуе и едно Кате од Цики can make my day :pos2: многу јако го изговара хахах.....

леееее стварно мене вчера ми рече само едно "не бе уживај" и made my day:pos2::pos2:

ЦВЕЌЕ ЦВЕЌЕ ЦВЕЌЕ! затоа сакам со цвеќе да ги расположувам и другите :smir:

убав сончев ден, возење кола, миење на кола, шетња навечер по стаза, џаболебарење -)

Se raspolozuvam koga se do mene site so treba da bidat do mene

Кога гледам децата како си играат во паркот до мојата зграда и нивните дедовци и баби до нив. Два различни света кои коегзистираат на мало парче земја. Иако можеби не секогаш среќни ситуации (дедовците се жалат за ниски пензии, некој пријател умрел, некое детенце паднало од точакот), ама убаво се сумира животниот циклус, работите што не прават среќни во различни стадиуми од животот. Истото се случува кога гледам како мајка гордо шета со своето бебе.

Од секојдневието луѓето што ги сакам, што знам како и кога ќе ме насмеат, но сепак пак се смеам ако не и погласно затоа што ценам како сум ги нашол (или они мене не е важно), друго што ме расположува се птиците што живеат над мојот прозор, не знам многу за птици но претпоставувам дека младите што ги раѓаат секоја година се тие што се враќаат на пролет а со старите можам да претпоставам што се случило. Сега почнува летото ќе почнат да го доградуваат гнездото за јајцата што ќе ги чуваат. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom