68 или 69?

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување

Поза 68 или 69?

• 68

Гласови: 31 38,3%
  • 69

Гласови: 50 61,7%

• Вкупно гласачи
    81
Problemot so 69 e kaj mashkite shtom go zalapash toj se gubi:vozbud: i ne znae shto prai pa zatoa podopro on prvo neka odraboti pa ako e dobar ke dobie bonus.:smir:

69 не сакам некој борчлија да ми биди

Ги сакам и двете, ама...при 68, или еден по еден (:)) контактот е појак со дечкото, се гледате, уживате еден во друг додека задоволуваш, и додека те задоволува, и од тоа поубаво ми нема, тоа возбудува многу. 69, се губиш некако, ама и тоа е убаво.

Никола напиша:
Женско има пенис енви и треба да го фати, запуши и прими за да се комплетира.

Внимавај да не го загризе на многу енви:)

leandra напиша:
Сакаш да кажеш дека не ти е убаво да лижеш?

Јас сум за 68 повеќе, бидејќи во 69 незнаеш дали да уживаш или да "работиш" како да се брза кој по прв ќе заврши.

Па тоа е интересното, да се биде во држ-не дај ситуација.

Па нека биде 69 за да биде истовремено задоволството.

Sixtyeight! Nikako ne mi odi vo 69-ka. Poarno jas nejze prvo da ja sredam, pa posle na raat da si uzivam dodeka taa me sreduva mene.

kpbKENGUR напиша:
не би ги одбил ни едното ни другото, ама повеќе сум за 68. според мене по филинг е кога го гледаш партнерот како ти го прави "тоа". бар јас така гледам на стварите.
a најубаво е и двете да се практикуваат, за некој да не остане покус -))
Мене пофилинг ми е кога партнерката ме гледа како и го правам, тоа повеке пали кај мене...

иначе и јас сум за 68. Поубаво е уживањето кога е целосно за едниот партнер, така другиот знае дека е задоволен.

Еден по еден, да можеш да се сконцентрираш целосно.:) 68ца сепак.

69

и за двајцата повеќе уживање и задоволство!

Кога ќе се запалам ги мешам бројките и 8 и 9 исти ми се

68 defintivno jes da neam protiv 69 nisto ama filing e koga ja gleas partnerkata zadovolna dur ja sreduas

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom